home design 800x400
home design 1170Χ320

Ευχές των αιρετών στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πρεμιέρα σήμερα για τους υποψηφίους του ΕΠΑΛ – Αύριο ξεκινάνε τα Γενικά Λύκεια
Πανελλαδικές

Ευχές στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που έκαναν πρεμιέρα σήμερα με τα ΕΠΑΛ και το μάθημα των Νέων Ελληνικών, απευθύνουν αιρετοί και πολιτικοί της Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, ευχές στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, εύχοντας “καλή δύναμη και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, γονείς και καθηγητές”, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος σημείωσε: “Πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά μας!”.

Ακόμα, ευχές έδωσαν οι πολιτικοί Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιώργος Γαβρήλος.

Οι ευχές του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχού

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εύχεται στους μαθητές καλή επιτυχία λέγοντας τα εξής:

“Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά των Επαγγελματικών Λυκείων σήμερα και των Γενικών Λυκείων αύριο, που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Καλή δύναμη και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, γονείς και καθηγητές!”.

Οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού σημειώνει:

“Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων καλή επιτυχία.

Να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και τις γνώσεις σαςκαι με δύναμη ψυχής να δώσετε τον καλύτερο εαυτόσας, για να πετύχετε το στόχο σας και ναπραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Εύχομαι στους γονείς με υγεία και υπομονή ναστηρίξουν τα παιδιά τους σε αυτό τον αγώνα που έζησανόλη τη χρονιά.

Να θυμάστε παιδιά ότι η ζωή δεν κρίνεται ποτέ από τιςΠανελλαδικές εξετάσεις. Έχει πάντοτε ευκαιρίες αρκείνα τις αξιοποιήσετε. Να επιμείνετε στους στόχους σαςόποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Καλή Επιτυχία με αυτοπεποίθηση και υπομονή”.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Ορφανού

Σε μήνυμα του ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν το δικό τους αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία:

“Αγαπημένα μας παιδιά

Με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στην προσπάθειά σας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σοβαρή δοκιμασία, επίπονη και κοπιαστική, αλλά να γνωρίζετε ότι δεν είναι οι Πανελλαδικές εξετάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή σας και ότι κανενός το μέλλον δεν κρίθηκε μόνο από την επίδοσή του σε αυτές. Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό στην εκπαιδευτική σας πορεία αλλά δεν είναι ούτε ο μοναδικός, ούτε ο τελευταίος. Στην ζωή χρειάζονται στόχοι και αγώνες για να τους επιτύχεις. Οι δρόμοι δεν είναι πάντα σπαρμένοι με δάφνες και ροδόφυλλα. Χρειάζεται προσήλωση και επιμονή. Η απογοήτευση όπως και η χαρά είναι συναισθήματα που συχνά διαδέχεται το ένα το άλλο. Σημαντικό είναι βέβαια το αποτέλεσμα αλλά εξ ίσου σημαντικός είναι και ο αγώνας ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Στην ζωή θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι η πιο παραγωγική για σας να οδηγήσει στην ολοκλήρωση των ονείρων σας.

Εμείς, ο δήμος σας, οι γονείς σας, οι κηδεμόνες σας, οι φίλοι σας θα είμαστε πάντα κοντά σας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Οι προσπάθειες και οι θυσίες σας, για το μέλλον των παιδιών σας, είθε να στεφτούν με επιτυχία. Δεν είναι μονόδρομος όμως για την ζωή ένα πτυχίο. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσει κανείς στην επιτυχία και τα παιδιά σας θα χρειαστούν την ίδια αγάπη και στήριξη που τους δείχνετε μέχρι τώρα.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ καρδίας για τον αδιάκοπο αγώνα που δώσατε για την σμίλευση της γνώσης στα παιδιά μας”.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητά μου παιδιά,

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου για τις μαθήτριες και τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων και αύριο, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, για τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, επιθυμώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου προς όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα του Δήμου μας,  καλή επιτυχία και καλή δύναμη για τον κόπο και τις θυσίες που κάνατε όλη τη χρονιά για να φτάσετε ως εδώ.

Τώρα που οι προσπάθειές κορυφώνονται, εργαστείτε μεθοδικά, οπλισμένοι με υπομονή και προσήλωση στον στόχο και μην αφήσετε το άγχος και την κούραση να σας καταβάλουν.

Με τις πανελλαδικές εξετάσεις κλείνει ένας κύκλος προς την πορεία της μάθησης και της αυτοπραγμάτωσής σας και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες, νέες προκλήσεις. Αντιμετωπίστε, λοιπόν, τη διαδικασία αυτή με αισιοδοξία και ψυχραιμία.

Έχοντας ως πολύτιμα εφόδια τις γνώσεις και τις αξίες που σας προσέφεραν η οικογένειά σας και οι καθηγητές σας, με ψυχραιμία, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας, κατακτήστε τους στόχους σας και πραγματοποιείστε τα όνειρά σας.

Να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες μπορεί να είναι ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας, αλλά όχι η ίδια σας η ζωή.

Η επιτυχία του καθενός δε καθορίζεται από τις Πανελλήνιες.

Εμείς καμαρώνουμε κάθε σας προσπάθεια, αφού η δική σας πρόοδος είναι η δική μας ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.

Πιστέψτε με, η ζωή για σας τώρα ξεκινάει και τα καλύτερα έρχονται!

Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους!”.

Ανδριανός: Δουλειά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα της επιτυχίας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά που αυτές τις μέρες μπαίνουν στη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων!

Όπως όλοι μας, εύχομαι ολόψυχα για κάθε παιδί να δικαιωθεί η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων. Ακόμη περισσότερο όμως, εύχομαι η δοκιμασία αυτή να γίνει αφορμή ώστε να εμπεδωθεί στα παιδιά μας η πίστη ότι η συστηματική δουλειά, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία είναι τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα της επιτυχίας. Γιατί εντέλει, οι εξετάσεις αυτές είναι μία μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο τους, αρκεί να είναι έτοιμες και έτοιμοι κάθε φορά να τις διακρίνουν, να τις διεκδικήσουν και να τις κατακτήσουν.

Καλή δύναμη λοιπόν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία!».

Η δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά

Η δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις αναφέρει:

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις, μία σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Προσεγγίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία και συγκέντρωση, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Η προετοιμασία που έχετε κάνει θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να θυμάστε ότι η ζωή δεν σταματά εδώ. Η επιτυχία δεν καθορίζεται από μια μόνο στιγμή ή από ένα μόνο γεγονός, αλλά από την συνεχή προσπάθεια και την αποφασιστικότητα που δείχνετε στην πορεία σας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζει στις οικογένειες σας και στους καθηγητές που σας ενθάρρυναν και σας στήριξαν, σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Εύχομαι το τέλος τους να σας βρει όχι μόνο ικανοποιημένους με τις προσπάθειές σας, αλλά και αισιόδοξους και έτοιμους να αντιμετωπίσετε το μέλλον με θάρρος.».

Το μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου

Το μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου αναφέρει τα εξής:

“Η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων, που άνοιξε για τα ΕΠΑΛ και αύριο για τα Γενικά Λύκεια, αποτελεί την κορύφωση μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει καιρό τώρα, με προσωπικές θυσίες και κόπο για τους νέους και τις νέες μας, αλλά και για τις οικογένειές τους.

Εύχομαι από καρδιάς χωρίς άγχος και με ψυχραιμία να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους, προχωρώντας στο επόμενο κεφάλαιο της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Τέλος, ειδικά σήμερα, γονείς, και εκπαιδευτικοί, αξίζει να θυμόμαστε πως ο ρόλος μας είναι να στηρίζουμε τα όνειρα της νέας γενιάς με κάθε τρόπο, δείχνοντάς τους τον δρόμο προς την πραγμάτωση και την ευτυχία. Οι εξετάσεις είναι ένας σταθμός, όμως το ταξίδι της ζωής είναι πιο πλούσιο και γεμάτο ευκαιρίες.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!”.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis