home design 800x400
home design 1170Χ320

Μαντζάρου 3 στο Κολονάκι: Street Party 10ετίας από τον Πιτερό στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας

Ο γνωστός επιχειρηματίας από την Αργολίδα έχει δημιουργήσει το αγαπημένο στέκι πολιτικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων και επιχειρηματιών
Μαντζάρου 3 Κολονάκι

Όλη η Αθήνα θα μιλάει τις επόμενες μέρες, για το μεγάλο επετειακό Summer Street Party, που διοργανώνει ο Βαγγέλης Πιτερός στο αγαπημένο στέκι Μαντζάρου 3 στο Κολονάκι.

Event Μαντζάρου 3 Κολονάκι

Το γνωστό στέκι πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και δικηγόρων της Αθήνας στο νεοκλασικό κτήριο που στεγάζεται στον πεζόδρομο της Μαντζάρου 3, γιορτάζει αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, τα 10 χρόνια λειτουργίας του με το μεγάλο πάρτι, που διοργανώνεται.

Event Μαντζάρου 3 Κολονάκι

Το επετειακό Summer Street Party στον πεζόδρομο της Mantzarou 3, στο Κολονάκι, με καλοκαιρινή διάθεση και αισθήματα αισιοδοξίας θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα (6μμ) και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ με τις εξαιρετικές μουσικές του Dj Tasso Tsou.

Βαγγέλης Πιτερός
Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Πιτερός

Ο Πελοποννήσιος Βαγγέλης Πιτερός – που κατάγεται από την Αργολίδα – έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει φανατικούς θαμώνες, που αγαπούν το καλό φαγητό, τα εξαιρετικά ποτά και την ποιοτική διασκέδαση, που τους προσφέρει, κάθε ώρα της ημέρας.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis