home design 800x400
home design 1170Χ320

Magical Smell: Αρωματικά κεριά που φέρνουν αναμνήσεις

Ξεχωρίζουν για την μυρωδιά, την αισθητική και την eco friendly σύνθεσή τους
eik.1 Αρωματικά χώρου kanella Magical Smell

Ένα όμορφο σπίτι ολοκληρώνεται με ένα κερί με ιδιαίτερες νότες που μπορούν να σε χαλαρώσουν και να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα του χώρου σου μέσα σε λίγα λεπτά. Mε ένα vegan 100% κερί σόγιας, με αιθέρια έλαια και βαμβακερό φυτίλι που με το που το ανοίξεις μοσχοβολά ο χώρος Salted caramel ή αλλιώς αλατισμένη καραμέλα και σου φέρνει ξεχωριστές αναμνήσεις. Aυτή την έντονη «μεθυστική» μυρωδιά της καραμέλας, εμπλουτισμένη με λίγες δόσεις από αρωματικά φυτά πρόσθεσε μεταξύ άλλων στα κεριά της η Ιωάννα Ζαχαροπούλου, δημιουργός της Magical Smell με αρωματικά κεριά που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και την cruelty-free σύνθεσή τους.

eik.2 cotton Magical Smell

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Ζαχαροπούλου άρχισε να φτιάχνει κεριά για τους φίλους της και είδε ότι όλο αυτό το εγχείρημα είχε θετική ανταπόκριση. Έτσι αποφάσισε στην συνέχεια, να το κάνει επαγγελματικά και να δημιουργήσει την δική της σειρά με κεριά.

eik.3 peiapto Magical Smell

Τα κεριά Magical Smell που είναι από κερί και πιστοποιημένα από την IFRA αρωματικά έλαια vegan είναι φιλικά προς το περιβάλλον και κάνουν καλή καύση χωρίς να χάνουν τη διάρκειά τους.

Σήμερα κυκλοφορούν σε 6 μυρωδιές σε ένα μοναδικό βαζάκι που καταφθάνει στο χώρο σου με vintage ετικέτα. Μπορείς να τα βρεις σε άρωμα Baby talk που είναι ιδανικό για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο σου, το οποίο εμπνεύστηκε η Ιωάννα από τα αγαπημένα παιδικά χρόνια.

Η γνωστή σε όλους μας εκλεπτυσμένη μυρωδιά της πούδρας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο, μας ταξιδεύει στην αγνή εκείνη εποχή, που νιώθαμε όλοι την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων.

Το Clementine cupcake από την άλλη είναι κατάλληλο για το σαλόνι σου. Ο συνδυασμός από βανίλια, κλημεντίνη και lime πλημμυρίζουν το χώρο με μυρωδιές γλυκισμάτων, λες και μόλις βγήκαν τα μπισκότα από το φούρνο, ζεστά και λαχταριστά.

eik.4-Magical Smell

Το Orange Blossom ακόμη της θυμίζει κάτι από Ελλάδα, από τα πολλά γλυκά που καταβροχθίζαμε στη παιδική ηλικία αλλά και τους χειμώνες μας. Το εμπνεύστηκε από τις εκδρομές με το αυτοκίνητο εκεί όπου γέμιζε το μάτι της με ανθισμένες πορτοκαλιές!

Από τις πιο αγαπημένες μυρωδιές επίσης, είναι και το damask rose που δημιουργήθηκε από το καλοκαίρι στο σπίτι της γιαγιάς, όπου στην αυλή της είχε πάντα μια μεγάλη ρόζ τριανταφυλλιά που μοσχομύριζε ο τόπος κάθε φορά που περνούσες από δίπλα της. Έρχεται σε ένα άκρως girlie packaging και μπορείς να το τοποθετήσεις και στο δωμάτιο και στο σαλόνι σου.

Αν πάλι είσαι φαν των πιο έντονων αρωμάτων η βουκαμβίλια είναι για σένα. Το  άρωμα του σε ταξιδεύει  ένα ελαφρώς δροσερό χαρακτήρα και μια ανέμελη διάθεση και είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει και να μας ταξιδεύει σε σοκάκι ένα γλυκό απόγευμα στην Σαντορίνη. Μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι σου αν θέλεις.

eik.5 Magical Smell

Κάτι που είναι σημαντικό να γνωρίζεις για τα κεριά είναι ότι όταν τα ανάψεις καθώς λιώνει το κερί εμφανίζετε το eco glitter που περιέχει και αυτή είναι η μαγεία του.

eik.6 Magical Smell

Στα social της θα βρεις μεταξύ άλλων και διάφορες ιδέες για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις το γυαλί όταν τελειώσει το κερί σου.

Ήξερες ωστόσο, ότι το κερί είναι και κατάλληλο για τα χέρια σου; Είναι πιστοποιημένο κερί 100% σόγιας κατάλληλο για massage. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι ενυδάτωση καλό είναι να γνωρίζεις πώς όταν το κερί σου είναι υγρό μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικές σταγόνες του (2-3) στο χέρι σου.

eik.7 αρώματα Magical Smell

Ιδανική και οικονομική πρόταση για να κάνεις ένα δώρο στους αγαπημένους σου είναι και ένα σετ αρωματικού κεριού με το αντίστοιχο Diffuser. Μην ξεχνάς να γυρνάς τα στικς του diffuser ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να είναι πιο έντονη η μυρωδιά του. Θα βρεις επίσης, έλαια, car diffuser και αρωματικά ντουλάπας για να έχουν τα ρούχα σου άρωμα φρεσκάδας.

eik.8 amalfi άρωμα Magical Smell

Τέλος, όλα τα προϊόντα έρχονται σε χάρτινη συσκευασία φυσικά γιατί το brand είναι eco friendly. Και όλα είναι ανακυκλώσιμα.

WEB SITE: https://www.magicalsmell.gr/

SOCIAL MAGICAL SMELL: https://www.instagram.com/magical_smell_/

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis