home design 800x400

ΚΚΕ Αργολίδας: Κεντρική πολιτική ομιλία στην πλατεία του Δημαρχείου Ναυπλίου

Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Μπέλλου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κεντρική πολιτική ομιλία για τις Ευρωεκλογές διοργανώνει η ΤΕ του ΚΚΕ Αργολίδας τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Ναύπλιο, στην πλατεία του Δημαρχείου.

Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Μπέλλου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αναλυτικά η πρόσκληση της ΤΕ του ΚΚΕ Αργολίδας αναφέρει:

“Το ΚΚΕ δείχνει την επόμενη μέρα και καλεί τον λαό να παρέμβει και με την ψήφο του στις εξελίξεις, ώστε να είναι αυτός πιο δυνατός στις 10 του Ιούνη και όχι η ΕΕ και η ΝΔ, που με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ετοιμάζονται να φορτώσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα στην πλάτη του.

Με κριτήριο λοιπόν το τι είναι αυτό που πραγματικά τους φοβίζει, οι εργαζόμενοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη επιλογή στήριξης της πάλης τους, των διεκδικήσεών τους, της πραγματικής διεξόδου προς όφελός τους.

Ο λαός και η νεολαία τώρα μπορούν να νιώθουν σίγουροι ότι η δύναμή τους βρίσκεται στο ΚΚΕ: Για να ξεσκεπάζεται το αντιλαϊκό έργο όλων των άλλων δυνάμεων και της ΕΕ, αλλά και για να το αντιπαλεύουν με καλύτερους όρους από την επομένη των ευρωεκλογών, με πολύ πιο αδύναμα τα κόμματα του κεφαλαίου και πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ!”.

Σχόλια

Exit mobile version