home design 800x400
home design 1170Χ320

Έως 31 Μαΐου οι εγγραφές για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

Δύο μέρες ακόμα για τις εγγραφές
kallitexniko sxoleio

Οι εγγραφές για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας συνεχίζονται έως τις 31 Μαΐου. Ήδη οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

 Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας είναι ένα Σχολείο που οι μαθητές ανθίζουν μέσα στη χαρά, την καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και την γνώση.

Οι Τέχνες φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην εκπαιδευτική διαδικασία όταν συνδυάζονται με την καλλιέργεια της μάθησης αλλά και την ευγένεια της ψυχής.

Η διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών/τριών μπορούν από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 να υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής (στην οποία μπορούν να δηλώσουν μέχρι δύο κατευθύνσεις) μόνο στο Καλλιτεχνικό Σχολείο της περιοχής όπου κατοικεί ο/η υποψήφιος/α.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: https://gym-kall.arg.sch.gr/ ή επικοινωνήστε με το σχολείο στο τηλέφωνο: 2751089283, Διεύθυνση: Γρηγ. Γκορίτσα, Προσύμνη, Δήμου Άργους Μυκηνών, Τ.Κ. 21250, Αργολίδα. Διευθυντής: Τσεκές Ανδρέας Ιστοσελίδα

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis