home design 800x400
home design 1170Χ320

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 για μια ακόμα χρονιά στο Ναύπλιο

Οι πέντε θεατρικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους από τις 27 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2024
festivalaki 2024

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά στο Ναύπλιο από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Οι πέντε θεατρικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους από τις 27 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2024. Οι παραστάσεις αυτές συνδυάζουν τις γνώσεις που αποκόμισαν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές από την τετραετή φοίτησή τους στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και στοχεύουν να επικοινωνήσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με ένα ευρύτερο κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και προτείνεται η προκράτηση θέσεων. Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 οργανώνεται, όπως κάθε χρονιά, στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρική Παραγωγή», το οποίο διδάσκεται αποκλειστικά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από την Άννα Τσίχλη. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει ο Λάμπρος Σκουφούλας.

festivalaki 2024 1

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard.

Σχόλια