home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: «Ήταν μια γλυκιά ανάμνηση»

Μουσικοθεατρική παράσταση απο τα εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αργολίδα: «Ήταν μια γλυκιά ανάμνηση»
glykia anamnisi

Μια ξεχωριστή Κυριακή προσέφεραν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου και το Ελληνικό Ωδείο του Άργους σε όσους παρακολούθησαν τη μουσικοθεατρική παράσταση στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος στην πόλη του Άργους. Σε μια ατμόσφαιρα βαθιά συγκινησιακή οι μαθητές ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους και μάγεψαν το κοινό τους.

Οι μαθητές της Ε’ τάξης ως επαγγελματίες ηθοποιοί συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση «Η πιο γλυκιά ανάμνηση» υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Κωνσταντινοπούλου Αντωνίας, η οποία και ήταν η συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργο.

Στο β’ μέρος της εκδήλωσης οι μαθητές της Στ’ τάξης υπό τη μουσική καθοδήγηση της κυρίας Μαρίνας Κλησάρη, καθηγήτριας μουσικής των Πρότυπων εκπαιδευτηρίων Αφών Μαλτέζου ερμήνευσαν εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής. Τους συνόδευσε η ορχήστρα του Ελληνικού Ωδείου Άργους με την καλλιτεχνική διευθύντρια κυρία Μεταξία Γκότση.

Επίσης, το τμήμα κρουστών του Ελληνικού Ωδείου Άργους με υπεύθυνο διδασκαλίας τον  Αντώνη Μητρέντζο. Η επιλογή των τραγουδιών, οι φωνές των παιδιών, τα μουσικά όργανα και ο τρόπος που μπόρεσαν να συνδυαστούν όλα αυτά τα στοιχεία πραγματικά εντυπωσίασαν το κοινό.

Σχόλια

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis