home design 800x400
home design 1170Χ320

Κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να επιλέγουν το Ναύπλιο (Εικόνες)

Συνεχίζουν να επιλέγουν το Ναύπλιο υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια, όπως το Celebrity Infinity και το ιστιοπλοϊκό γιοτ Wind Star.
celebrity infinity kai wind star 2

Συνεχίζουν να επιλέγουν το Ναύπλιο υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια, όπως το Celebrity Infinity και το ιστιοπλοϊκό γιοτ Wind Star.

Το Celebrity Infinity (IMO: 9189421) είναι ένα Passenger Ship με σημαία Malta και το ολικό μήκος του (LOA) είναι 294 μέτρα και το πλάτος του είναι 32 μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 2070 επιβάτες.

Το Ιστιοφόρο Wind Star (IMO: 8420878) είναι ένα Passenger Ship με σημαία Bahamas και το ολικό μήκος του (LOA) είναι 134 μέτρα ενώ το πλάτος του είναι 15.8 μέτρα.

celebrity infinity
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το πλωτό παλάτι Celebrity Infinity

Μάλιστα, από τις αρχές Φεβρουαρίου 2024 έως τα τέλη Οκτωβρίου το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity, κατηγορίας Millennium, θα αναχωρεί και θα επιστρέφει στον Πειραιά πραγματοποιώντας ποικίλα δρομολόγια 7 έως 11 νυκτών σε Ελληνικούς προορισμούς όπως την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, το Ναύπλιο, τη Μύκονο ή την Σαντορίνη, στην Κωνσταντινούπολη και στο Κουσάντασι της Τουρκίας και στην Λεμεσό της Κύπρου.

celebrity infinity kai wind star
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
celebrity infinity kai wind star 6
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το πλωτό παλάτι Celebrity Infinity είναι ένα κρουαζιερόπλοιο κλάσης Millennium που εκμεταλλεύεται η Celebrity Cruises, θυγατρική του Royal Caribbean Group. Έχει μέγεθος 90.940 GT και μήκος 294 μέτρα ενω χωράει 2.170 επιβάτες στα 12 καταστρώματά του.

Μετά την ανακαίνιση του το 2020 οι σουίτες περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως το Sun Retreat Desk και το Retreat Lounge, ανακαινισμένο μπάνιο και spa, στρώμματα με cashmere στα κρεβάτια.

celebrity infinity kai wind star 5
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Τι προσφέρει το ιστιοπλοϊκό γιοτ Wind Star

Με τέσσερα καταστρώματα και ολική χωρητικότητα 5.703, το Wind Star μοιάζει σαν να είναι το δικό σας ιδιωτικό γιοτ.

Το πολυτελές πλοίο με σημαία Μπαχάμες έχει μήκος 134 μέτρα και πλάτος 15.8 μέτρα.

Το Wind Star διαθέτει ορθάνοιχτα καταστρώματα από ξύλο τικ—πολύ ασυνήθιστο για μικρά πλοία. Οι επισκέπτες θα βρουν κρυφές γωνιές για ιδιωτικές στιγμές δίνοντάς τους την αίσθηση ότι βρίσκονται στη δική τους ιδιωτική βεράντα.

celebrity infinity kai wind star 4
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
celebrity infinity kai wind star 3
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
celebrity infinity kai wind star 2
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Όλες οι καμπίνες έχουν θέα στον ωκεανό, κρεβάτια queen size, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player, ενώ η Owner’s Suite περιλαμβάνει και καθιστικό.

Το Wind Star προσφέρει δύο βασικούς χώρους εστίασης. Το εστιατόριο Amphora προσφέρει γκουρμέ κουζίνα κάθε βράδυ και το εστιατόριο Veranda προσφέρει χαλαρό μπουφέ και πλήρες δείπνο για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Και, για φαγητό κάτω από τα αστέρια, κάντε κράτηση για Candles που περιλαμβάνει μπριζόλες και σουβλάκια.

celebrity infinity kai wind star 1
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Οι παροχές του Wind Star περιλαμβάνουν: World Spa by Windstar, Πλατφόρμα Watersports, Lounge, Πισίνα και Υδρομασάζ.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis