home design 800x400
home design 1170Χ320

Αρκαδία: «Δεν χρησιμοποίησα βία σε γεροντάκια», δηλώνει ο 45χρονος

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου, για αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήξαμε».
astynomia

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου, δεν είναι στον χαρακτήρα μου και στην φιλοσοφία μου να χρησιμοποιώ βία σε γεροντάκια, διασκεδάσαμε στην Τρίπολη την προηγούμενη νύχτα, για αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήξαμε».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η συνέντευξη που παραχώρησε κατά αποκλειστικότητα στην ΕΡΤ ο 45χρονος Μπόμπαν, Σέρβος στην καταγωγή, αμέσως μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και την απόφαση να προφυλακιστεί για την κακουργηματική πράξη που διέπραξε στην Δόριζα Αρκαδίας εις βάρος τριών ηλικιωμένων

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συζήτησης, ξεδίπλωσε τη δική του φιλοσοφία για τις ληστείες που έχει διαπράξει απο τότε που ήταν ανήλικος μέχρι σήμερα χωρίς να χρησιμοποιήσει βία, κάτι που ακούστηκε και γράφτηκε απο μερίδα ΜΜΕ.

Λίγο πριν οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές, εξηγεί γιατί δεν επέστρεψε στις Φυλακές Χανίων, ενώ έπρεπε απο τις 22 Ιανουαρίου οπότε έληγε και η άδεια του και για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για να βγει στην κοινωνία σαν άνθρωπος και να αρχίσει μια καινούργια ζωή.

Όσο για την αποδεδειγμένη συμμετοχή του στην υπόθεση απαγωγής γνωστού επιχειρηματία, αναφέρει ότι «αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis