home design 800x400
home design 1170Χ320

Με επιτυχία η μουσική εκδήλωση “Η πιο γλυκιά ανάμνηση”

Ενθουσίασε το ορχηστρικό σύνολο του Ελληνικού Ωδείου Άργους  με τη συμμετοχή του στην εκδηλωση “Η πιο γλυκιά ανάμνηση…” που διεξήχθη σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου
elliniko odeio argous i pio glukia anamnisi 4

Ενθουσίασε το ορχηστρικό σύνολο του Ελληνικού Ωδείου Άργους με τη συμμετοχή του στην εκδηλωση “Η πιο γλυκιά ανάμνηση…” που διεξήχθη σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος.

Η δ/ντρια του Ωδείου κα Γκότση Μεταξία υποδέχθηκε τους παρευρισκομενους λέγοντας τα εξής:

elliniko odeio argous i pio glukia anamnisi 2
ΦΩΤΟ: Ελληνικό Ωδείο Άργους
elliniko odeio argous i pio glukia anamnisi 3
ΦΩΤΟ: Ελληνικό Ωδείο Άργους

….ως δ/ντρια του Ελληνικού Ωδείου Άργους θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή να παρευρεθείτε στη σημερινή εκδήλωση, τους εκπροσώπους του Δήμου Άργους – Μυκηνών, τους δασκάλους και καθηγητές της α/βαθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης, ολους εσάς τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, γονείς, κηδεμόνες, φίλους,
καθώς με τον τρόπο αυτό στηρίζετε τη δημιουργική διαδρομή στο χρόνο τόσο του σχολείου όσο και του Ωδείου.

Η δική μας διαδρομή, συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας αριθμεί 30 ακριβώς χρόνια! Έχουμε αναγνωριστεί επανειλημμένως για το υψηλό επίπεδο του ακαδημαϊκού μουσικού προσανατολισμού μας και αυτό αποδεικνύεται καθώς τόσο στο παρελθόν όσο και πολύ πρόσφατα – προ δεκαπενθήμερου- το Ωδείο μας διακρίθηκε και πάλι αφού σπουδαστής μας απέκτησε το 2ο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό κλασσικής κιθάρας.

Η σημερινή συναυλία είναι μια πρόκληση για εμάς καθώς επιδιώκουμε τη συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις γιατί αποτελεί στόχο μας η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των σπουδαστών μας
καθώς συμμετέχοντας σ’ αυτές τους δίνεται η δυνατότητα να μοιράζονται την αφοσίωση στη μουσική τελειότητα προσπαθώντας παράλληλα να επιτύχουν υψηλά επίπεδα καλλιτεχνικής έκφρασης ανακαλύπτοντας κάθε φορά τις δικές τους μουσικές ικανότητες μέσα σε μια δημιουργική και ενθαρρυντική κονότητα.

Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Δ/ντρια των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Αφών Μαλτέζου κα Δέσποινα Μαλτέζου για την πρόσκληση συμμετοχής.

elliniko odeio argous i pio glukia anamnisi 5
ΦΩΤΟ: Ελληνικό Ωδείο Άργους

Επίσης θα ευχαριστήσω θερμά τους γονείς των σπουδαστών μας τους οποίους θεωρώ συνοδοιπόρους μας και τους καθηγητές του Ωδείου μας κ. Γιώργο Ντόκο και κ. Αντώνη Μητρέντζο για την άψογη προετοιμασία των σπουδαστών μας.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis