home design 800x400

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Αριστέα Άργους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στο Δ.Α.Κ. Τολού οι τελικοί αγώνες για την κατηγορία Κ-14 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, μεταξύ των ομάδων Αριστέα Άργους – Α.Ε. Ερμιονίδας με πρωταθλήτρια την ομάδα του Αριστέα Άργους.

Όπως αναφέρει η Ε.Π.Σ. Αργολίδας, “γονείς και παιδιά, συμμετείχαν και παρακολούθησαν τους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον αποδεικνύοντας ότι νικητής είναι ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του Αριστέα Άργους.

Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Τις βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησαν: ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης, η Γ. Γραμματέας κ. Έλενα Πανοβράκου, ο Αντιπρόεδρος κ. Αλέκος Σταμάτης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Καραμπής Νίκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χάρης Νενεκούμης, οι Ενωσιακοί Προπονητές κ. Νίκος Σωτηρόπουλος, κ. Δημήτρης Μανιάτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δ. Ναυπλιέων κ. Θανάσης Πανουτσόπουλος.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Τολού. Ευχαριστούμε τους τρεις διαιτητές μας Νίκο Μαυροκορδόπουλο, Στέφανο Ρούσση και Στέλιο Τούμπα.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και προπονητές όλων των σωματείων που συμμετείχαν στο τουρνουά Κ-14 της περιόδου 2023-2024 της Ένωσής μας.

Να ευχηθούμε σε όλους υγεία, επιτυχίες και Καλό Καλοκαίρι”.

Σχόλια

Exit mobile version