home design 800x400

Άργος: Ο «Δαναός» πάει Κρήτη

Επταήμερη εκδρομή από το Άργος στην Κρήτη διοργανώνει ο Σύλλογος “Δαναός”

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Ο «Δαναός» πάει Κρήτη

Ο Σύλλογός Αργείων ο «Δαναός» οργανώνει και πραγματοποιεί φέτος την πολυήμερη εκδρομή του στο εσωτερικό, προτιμώντας πάντα προορισμούς όχι μόνο με τουριστικό αλλά και με ιδιαίτερο ιστορικό ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος: «Έτσι, μετά από τις πετυχημένες πολυήμερες περιηγήσεις μας στο εξωτερικό, φέτος θελήσαμε να υλοποιήσουμε μια επιθυμία μελών μας για εσωτερική πολυήμερη εκδρομή, με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά 7ήμερη περιήγηση στην πανέμορφη Κρήτη απο τις 6 -12 Ιουλίου.

Με πούλμαν απ το Άργος και ημερήσιο δρομολόγιο πλοίου από Πειραιά φθάνουμε Ηράκλειο (4 διανυκτερεύσεις) απ΄ όπου επισκεπτόμαστε όλα τα ενδιαφέροντα τουριστικά και ιστορικά σημεία της περιοχής ( Σπιναλόγκα, Αγ. Νικόλαος, Κνωσός, Φαιστός, Μάταλα κλπ), συνεχίζουμε στα Χανιά (2 διανυκτερεύσεις) επισκεπτόμενοι απ΄ εκεί Ρέθυμνο, Αρκάδι, Ακρωτήρι , Σούδα κλπ και επιστρέφουμε από Χανιά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΔΑΝΑΟΥ, όπως κάθε φορά, θα επιλέξουν να είναι μαζί μας στο όμορφο ταξίδι μέσα στο γνωστής ομορφιάς και πολλών ενδιαφερόντων νησί μας, με δεδομένη την άριστη οργάνωση αλλά και την φιλική ατμόσφαιρα που διακρίνει πάντα αυτές μας τις περιηγήσεις.

  • Σημειώνουμε ιδιαίτερα την ανάγκη δηλώσεων συμμετοχής κατά το δυνατό συντομότερο, αφού λόγω της θερινής περιόδου υπάρχει περιορισμένος αριθμός ελεύθερων καταλυμάτων στην περιοχή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Αγγ. Μπόμπου 8 / 27510 67246 & 69246 – εργάσιμες μέρες και ώρες 10-13 ) στα 6944 466159, 6977416569, αλλά & σε όλα τα μέλη του ΔΣ».

Σχόλια

Exit mobile version