home design 800x400
home design 1170Χ320

Δήλωση Θανάση Πετράκου από το Ναύπλιο για την υποκριτική επιστολή Μητσοτάκη στην ΕΕ για την αισχροκέρδεια

Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει γιατί οι τιμές στα super markets είναι πιο ακριβές από την υπόλοιπη Ευρώπη;
Θανάσης Πετράκος

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας /Μέρα25- Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά Θανάσης Πετράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση από το Ναύπλιο για την επιστολή του κ. Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ακρίβεια στην Ελλάδα:

Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει τους πολίτες με την επιστολή στην κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την ακρίβεια στην Ελλάδα. Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει γιατί οι τιμές στα super markets είναι πιο ακριβές από την υπόλοιπη Ευρώπη; Τον προκαλούμε λοιπόν! Πάρε μέτρα κ. Μητσοτάκη και άφησε τα παραμύθια και τις υποκρισίες επειδή .

Τα προϊόντα στην Ελλάδα κ. Μητσοτάκη γνωρίζεις πολύ καλά ότι πωλούνται πιο ακριβά απ’ ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη διότι είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης όπου τα super markets προσθέτουν το κέρδος τους στην τιμή κτήσης των προϊόντων χωρίς να υπολογίζουν τις εκπτώσεις που γίνονται από τους προμηθευτές. Με συνέπεια τις εκπτώσεις να τις καρπώνεται ο ιδιοκτήτης του super market και να αισχροκερδεί.

Το ερώτημα που σου θέτουμε κ. Μητσοτάκη είναι απλό.

Προτίθεται η κυβέρνηση σας, να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση που θα θεωρεί παράνομες όλες τις παροχές που δεν αναγράφονται στα τιμολόγια και που περιγράφονται στις συμβάσεις μεταξύ προμηθευτών και super markets;

Θα νομοθετήσετε την υποχρεωτική αναγραφή στα τιμολόγια των εκπτώσεων και άλλων πιθανών παροχών των προμηθευτών προς τα super markets;

Για αυτό καλούμε τους πολίτες στις 9 Ιουνίου να καταψηφίσουν την Ν.Δ. και να υπερψηφίσουν, «Ενωτική Πρωτοβουλία /Μέρα25- Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά» για να αποκαλύπτουμε τα ψεύδη της κυβέρνησης και να είμαστε μια δυνατή μαχητική αντιπολίτευση για να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε αποτελεσματικά τα λαικά συμφέροντα και να πιέζουμε για λύσεις”.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis