home design 800x400
home design 1170Χ320

Αντικατάσταση αγωγών αποβλήτων και 220.000 ευρώ για αποκατάσταση δρόμου στην Αρκαδία

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής σχολίασε τα έργα στην Αρκαδία
mpoylntoza

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής  Πελοποννήσου συζητήθηκαν θέματα και για την Αρκαδία, που αξίζει να αναδείξουμε.

Συνεχίζεται το πολύ σημαντικό έργο της αντικατάστασης των τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Πρόκειται για ένα έργο που με την ολοκλήρωσή του θα κάνει δυνατή τη σύνδεση των κατοικιών και επιχειρήσεων με το αποχετευτικό δίκτυο, ενώ θα αναβαθμίσει το περιβάλλον και την ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Επίσης, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠ.ΟΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ -ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ  με Προϋπολογισμό 220.000,00 ευρώ που θα δώσει λύσει στα προβλήματα του συγκεκριμένου δρόμου, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των οδικών δικτύων».

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis