home design 800x400
home design 1170Χ320

Ένα σύγχρονο πρόγραμμα στον Δήμο Επιδαύρου στοχεύει να γίνει διεθνές σημείο συνάντησης από όλο τον κόσμο

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Φιλοσοφία – Τέχνη – Τρόπος Ζωής πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Επιδαύρου Επιδαύρου και συγκεκριμένα στο Λυγουριό, με την αιγίδα του Τμήματος Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ.
filosofia texni tropos zois seminario dimos epidaurou

Το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Φιλοσοφία – Τέχνη – Τρόπος Ζωής στον Δήμο Επιδαύρου Επιδαύρου και συγκεκριμένα στο Λυγουριό, με την αιγίδα του Τμήματος Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Επίδαύρου, η φετινή διοργάνωση αποτελεί το πρώτο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με σκοπό να καθιερωθεί η ανά έτος επανάληψή του σε τακτό χρονικό διάστημα.

Λίγα μέτρα από τον εμβληματικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου ένα σύγχρονο πρόγραμμα στοχεύει να γίνει διεθνές σημείο συνάντησης από όλο τον κόσμο.

filosofia texni tropos zois seminario dimos epidaurou 1
ΦΩΤΟ: Δήμος Επιδαύρου

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια καθώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε σχολεία της περιοχής.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή κύριο Γεράσιμο Σιάσο και τον καθηγητή κύριο Δρόσο Δημήτριο, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και την προσπάθειά που γίνεται για διαρκή συνεργασία τους σε αυτό το επίπεδο.

filosofia texni tropos zois seminario dimos epidaurou 2
ΦΩΤΟ: Δήμος Επιδαύρου

Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια κυρία Άννα Λάζου και το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, που επέλεξαν το Δήμο Επιδαύρου για την υλοποίηση του προγράμματος τους.

Η διαρκής αναζήτηση συνεργασιών προκειμένου να αναδειχθεί και πάλι ο πολύπλευρος ρόλος της Επιδαύρου και του Ασκληπιείου της, είναι στρατηγικός στόχος της δημοτικής αρχής του Δήμου Επιδαύρου και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια.

Ευελπιστούμε να καθιερωθεί η ετήσια διοργάνωση και αυτού του εργαστηρίου του με την συμμετοχή όλων μας!”, αναφέρει το μήνυμα του Δήμου.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis