home design 800x400
home design 1170Χ320

Εφιάλτης στη Λακωνία: Απήγαγαν 17χρονο και τον βασάνιζαν επί 3 ώρες

Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν επειδή δεν συμφωνούσαν με τη σχέση τους – Ο ανήλικος βρέθηκε βαριά χτυπημένος
vasanistiria

Στιγμές τρόμου βίωσε ένας 17χρονος στη Σπάρτη, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού επί περίπου 3 ώρες ,από συγγενείς κοπέλας με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού ο νεαρός είχε ένα αθώο φλερτ με μια συμμαθήτριά του, όμως η οικογένειά της δεν ενέκρινε τη σχέση, αφού το αγόρι έχει καταγωγή από την Αλβανία, όπως μετέδωσε το STAR.

Το χρονικό της φρίκης

Ο αδερφός της κοπέλας τηλεφώνησε στον 17χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν. Χωρίς αυτός να υποπτευθεί το παραμικρό δέχθηκε τη συνάντηση και όταν έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο, ο αδελφός της κοπέλας με ένα ακόμη άτομο άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Στη συνέχεια τον έβαλαν μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο πατέρας του 17χρονου είπε ότι κάποια στιγμή σταμάτησαν στον δρόμο από Αρεόπολη προς Πύργο, τον έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ και τον ξαναχτύπησαν. Τον έβαλαν ξανά μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας.

Εκεί, ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων, τόσο από τον αδελφό του κοριτσιού, όσο και από τους γονείς της. Η αγριότητα ήταν τόση που η μητέρα της οικογένειας του τραβούσε τα μαλλιά, ενώ του κατάφερε και αμυχές στο πρόσωπο. Από τα δυνατά χτυπήματα ο νεαρός αιμορραγούσε από το αφτί και σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του και δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα μπορέσει να την ανακτήσει.

«Το παιδί είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ και υπέφερε από τα χτυπήματα που τους έλεγε “έχετε δίκιο”, μήπως και σταματήσουν να τον χτυπούν», είπε η δικηγόρος.

Όσα έζησε ήταν εφιαλτικά

Μετά από το τρίωρο βασανιστήριο οι απαγωγείς άφησαν τον νεαρό σε ένα σημείο και από εκεί ειδοποίησε τη μητέρα του για να τον παραλάβει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Έχει κακώσεις σε όλο του το σώμα, φοβάται και δε θέλει να πάει στο σχολείο. Όσα έζησε ήταν εφιαλτικά», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας.

Τρεις συλλήψεις

Ο αδελφός της κοπέλας, ο πατέρας της και το δεύτερο άτομο που απήγαγαν και επιτέθηκαν στον 17χρονο έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται η μητέρα της κοπέλας που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του STAR, ο πατέρας ενός από τους εμπλεκόμενους πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Διρό.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis