home design 800x400

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στην Καβάλα

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, αποδεχόμενο την τιμητική πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας, συμμετείχε στην 25η Χορωδιακή Συνάντηση Καβάλας

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, αποδεχόμενο την τιμητική πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας, συμμετείχε στην 25η Χορωδιακή Συνάντηση Καβάλας, εκπροσωπώντας την Αργολίδα και το Ναύπλιο για μια ακόμη φορά με μεγάλη επιτυχία.

Το Σάββατο 11 Μαΐου, μαζί με τη χορωδία Αrcadia από τη Νορβηγία, τον Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς και τους οικοδεσπότες, συμμετείχε σε μια υψηλού επιπέδου χορωδιακή συνάντηση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές που γέμισαν το αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Καβάλας.

To Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου ευχαριστεί τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας και τον Δήμο Καβάλας για τη πρόσκληση και την οργάνωση τη Συνάντησης.

Ευχαριστεί επίσης θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαντζούνη Ιωάννη και το Τμήμα Πολιτισμού της Π.Ε. Αργολίδας που για μια ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους στους δραστήριους  πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας, αυτή τη φορά καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης της χορωδίας.

Σχόλια

Exit mobile version