home design 800x400

Μηχανοπορεία χωρίς λόγο στο Ναύπλιο – Κινηματογραφικές σκηνές καταδίωξης με μηχανάκια

10-12 μηχανάκια με πειραγμένες εξατμίσεις πέρασαν δύο φορές από την οδό Αμαλίας και το 1ο Λύκειο Ναυπλίου κάνοντας χειρονομίες στους μαθητές που βρίσκονταν στο προαύλιο.

Κινηματογραφικές σκηνές έζησαν σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο με μηχανοπορεία και καταδίωξη της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα γύρω στις 11 το πρωί, 10-12 μηχανάκια με πειραγμένες εξατμίσεις πέρασαν δύο φορές από την οδό Αμαλίας και το κτήριο όπου συστεγάζονται το 1ο και 2ο Λύκειο της πόλης κάνοντας χειρονομίες στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου που βρίσκονταν στο προαύλιο.

Από τους μαθητές ζητήθηκε να απομακρυνθούν από τα κάγκελα και τον προαύλιο χώρο, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία.

Ακολούθησαν κινηματογραφικές σκηνές με την αστυνομία να καταδιώκει τα μηχανάκια, ενώ ένα μηχανάκι πήγαινε αντίθετα στην Σιδηράς Μεραρχίας για να αποφύγει τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε, πρόκειται για κόντρα ανάμεσα σε μαθητές σχολείων.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. ….δεν ήταν κόντρα ανάμεσα σε μαθητές σχολείων,παρά πανηγυρισμοί λόγο του ότι τελείωσαν το σχολείο απ ότι μας είπαν οι ίδιοι….

  2. Αρχαια επιδαυρο να δειτε τι γινεται. Αλωνιζουν, κοφτες 3 με 4 η ωρα το πρωι. Εδιωξαν κοσμο απο τα ξενοδοχεια και η αστυνομια δεν ειχε ανθρωπο να στειλει!

Exit mobile version