home design 800x400
home design 1170Χ320

Αίγιο: Τι λένε από τη Μητρόπολη για το συμβάν με την υφυπουργό

«Η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο Τραπέζι που έγινε την ημέρα αυτή, όπου βρισκόντουσαν οι αρχιερείς και οι Ιερείς, μόνο και μόνο να χαιρετίσει και να ευχηθεί»
Παναγία Τρυπητή Αίγιο

Άλλη διάσταση δίνει ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης στο περιστατικό με την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο, κατά τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας της Τρυπητής.

Ο πατέρας Αθανάσιος Λιακόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, ανέφερε στο aigiovoice.gr ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσιος της Αχαΐας» «δεν ισχύει» και ότι τα πράγματα έγιναν διαφορετικά.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να δηλώσω, διαβάζοντας τέτοιου είδους αναφορές, όσον αφορά ότι η κυρία Αλεξοπούλου η υφυπουργός Μεταφορών, “έφαγε πόρτα” από τον Μητροπολίτη και από τους Αρχιερείς κατά την ημέρα της πανηγύρεως της τοπικής μας εορτής, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο Τραπέζι που έγινε την ημέρα αυτή, όπου βρισκόντουσαν οι αρχιερείς και οι Ιερείς, μόνο και μόνο να χαιρετίσει και να ευχηθεί τα χρόνια πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιερέας ανέφερε ότι «τόσο τον Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο όσο και τους άλλους Αρχιερείς που ήταν προσκεκλημένοι στην πανήγυρη, τους διακρίνει η ευγένεια. Άρα λοιπόν ας ψάξουν να βρουν που κρύβεται ή αλήθεια και τι σκοπιμότητες υπάρχουν».

Στο ίδιο δημοσίευμα δημοσιεύονται φωτογραφίες της κυρίας Αλεξοπούλου να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της Εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η φωτογραφία αυτή τραβήχθηκε ενώ περίμενε να φτάσει ο Μητροπολίτης και ακολούθησε η άρνησή του να παρακαθίσει πριν εκείνη αποχωρήσει.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis