home design 800x400

Στην Αργολίδα ο Παύλος Μαρινάκης με φόντο τις Ευρωεκλογές

Συνάντηση του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ με τοπικούς φορείς και πολίτες σε Άργος και Ναύπλιο – Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αργολίδας

Την Αργολίδα επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών. Μαζί του ήταν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγουλάς και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γεώργιος Διδασκάλου.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ. Ο κ. Μαρινάκης, μαζί με τους κ. Μαγουλά και Διδασκάλου, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών στο Δημαρχείο Άργους, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν την αγορά του Άργους, όπου συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο στη Μητρόπολη Αργολίδας. Το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε επίσης το εργοτάξιο στο τελωνείο Ναυπλίου και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης και οι συνοδοί του είχαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαντζούνη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας στο Amalia Hotel, στο Ναύπλιο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και οι προοπτικές για την ανάπτυξη της περιοχής ενόψει των Ευρωεκλογών.

Σχόλια

Exit mobile version