home design 800x400
home design 1170Χ320

Παύλος Μαρινάκης: Ποιους είδε και τι έκανε στο Άργος

Τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος
marinakis argos (2)

Στο Δημαρχείο της πόλης Άργους βρέθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για μια σειρά από θέματα που απασχολούν την κοινωνία με τον Δήμαρχο να εστιάζει στα αιτήματα προς την κυβέρνηση για θέματα που αφορούν την περιοχή. Ζητήματα όπως την ανακαίνιση της Νεοκλασικής Αγοράς της πόλης του Άργους, την επίσπευση της υλοποίησης του επιγραφικού Μουσείου και έργα ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων. Στάθηκε επίσης ο Δήμαρχος, ιδιαίτερα στην ανάγκη χρηματοδότησης τοπικών αρδευτικών δικτύων για την όλη πρωτογενή παραγωγή που κινδυνεύει από λειψυδρία.

Ζήτησε μάλιστα την ιδιαίτερη βοήθεια από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγούλα, για τα θέματα άρδευσης και εν γένει υποδομών.

Μετά την επίσκεψη ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης του Άργους όπου ο κος Μαρινάκης και ο Δήμαρχος συζήτησαν με επιχειρηματίες ενώ επισκέφθηκαν και το Αρχαιολογικό Μουσείο που βρίσκεται σε πλήρη ανακαίνιση.

Τον Παύλο Μαρινάκη συνόδευε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγούλας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου καθώς και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στον αγώνα των Ευρωεκλογών.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis