home design 800x400
home design 1170Χ320

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό η Παλαιά Επίδαυρος

Ποιο χωριό του Ναυπλίου θα μείνει χωρίς νερό την Τρίτη

“Εδώ και 2 μήνες η Παλαιά Επίδαυρος δεν έχει πόσιμο νερό. Στο δημοτικό συμβούλιο στις 25/04 ενώ συζητήθηκε σχετική ερώτηση καμία ουσιαστική απάντηση δεν δόθηκε”. Αυτό ανέφερε η Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου. Και συνεχίζει:

“Οι δημότες δεν γνωρίζουν σε τι κατάσταση είναι το νερό, πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, δεν έχει δημοσιοποιηθεί καμία ανάλυση ενώ τα τιμολόγια συνεχίζουν να έρχονται κανονικά. Απόψε, 13/5, μάθαμε ότι αύριο, 14/5, στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα γίνει συζήτηση-ενημέρωση για την υφαλμυρωση του νερού. 

Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αποφύγει την λαϊκή δυσαρέσκεια και κατακραυγή είναι εμφανής. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που δεν ενημερώνει ή το κάνει τελευταία στιγμή (ανεμογεννήτριες, ποδηλατοδρόμος κλπ).

Η κατάσταση αυτή βέβαια δεν δημιουργήθηκε τυχαία.Είναι αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησης του νερού, της λειτουργίας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια της ΔΕΥΑΕΠ.Η δημοτική αρχή επαίρεται κιόλας για αυτό τη στιγμή που κυβέρνηση και περιφερειακή αρχή προωθούν την ιδιωτικοποίηση του νερού μέσω ΑνώνυμηςΕταιρείας για τη διαχείριση των υδάτων.

Καλούμε τους δημότες να παρευρεθούν στην συζήτηση και να διεκδικήσουν φθηνό, ελεγμένο και ποιοτικό νερό χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος”.

Σχόλια

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis