home design 800x400
home design 1170Χ320

Ενώνονται οι δυνάμεις του υγρού στίβου στο Ναύπλιο

Πλέον δεν υπάρχει χώρος για αντιπαλότητες και λάθος ανταγωνισμούς.
Ενώνονται οι δυνάμεις του υγρού στίβου στο Ναύπλιο

Κάτω από τη σκέπη και στην αγκαλιά του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, που συμπληρώνει φέτος 74 χρόνια ζωής, του ιστορικού σωματείου της πόλης, ενώνονται οι δυνάμεις του υγρού στίβου στο Ναύπλιο.

Η οικογένεια του ΝΟΝ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο και συμπεριέλαβε στην προπονητική της ομάδα, όλους τους προπονητές, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα απασχολούνταν στο σωματείο «ΕΥΡΟΣ» και επιθυμούσαν τη συνέχιση του έργου τους. Οι αθλητές και οι αθλούμενοι μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους με τους προπονητές που γνωρίζουν.

Δεν υπάρχει χώρος για αντιπαλότητες

Ο ΝΟΝ και όλοι που τόσα χρόνια δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο, αποφάσισαν ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος για αντιπαλότητες και λάθος ανταγωνισμούς.

Σκοπός είναι η διασφάλιση της άριστης άθλησης των παιδιών, η διάπλαση χαρακτήρων που ξέρουν να αγωνίζονται, η αξιοποίηση ολόκληρου του επιστημονικού και έμπειρου προσωπικού των προπονητών, η στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του κολυμβητηρίου όπως άλλωστε έχουν αποδείξει έμπρακτα.

Πλέον στον ΝΟΝ λειτουργούν όλα τα τμήματα: η απλή εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης, προαγωνιστική και αγωνιστική κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική – συγχρονισμένη κολύμβηση, τρίαθλο, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, τμήματα ενηλίκων – masters και τμήματα aqua aerobic.

Η ομάδα των προπονητών

Η ομάδα των προπονητών έχει ως εξής:

  • Καραβέλος Γιώργος – αγωνιστική κολύμβηση – ενήλικοι – masters
  • Βενετσανοπούλου Δήμητρα – εκμάθηση, επίλεκτα, προαγωνιστική & αγωνιστική κολύμβηση, aqua aerobic.
  • Λιαλιάτση Ειρήνη – εκμάθηση, μικρή πισίνα, ενήλικοι, baby swimming & polo.
  • Δέδε Σοφία – εκμάθηση, επίλεκτα, ενήλικοι.
  • Κατσίγιαννη Έλενα – aqua aerobic.
  • Άννια Σκίμπα – υδατοσφαίριση: εκμάθηση ακαδημίες, ηλικιακά Κ11 έως Κ17.
  • Κανελλόπουλος Ορέστης: υδατοσφαίριση ανδρών.
  • Νίνα Μάρκου: συγχρονισμένη – καλλιτεχνική κολύμβηση. Παράλληλα, αυτή η προσπάθεια, μέσω της προπονήτριας Νίνας Μάρκου, έχει συνεργάτη το σωματείο “Χοροκίνηση” με το οποίο ξεκινάμε συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη.
  • Ζωή Φλίνου: μικρή πισίνα – εκμάθηση – καλλιτεχνική κολύμβηση.
non

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis