home design 800x400
home design 1170Χ320

Στην Αργολίδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τις Ευρωεκλογές

O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μαζί με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Άργος και το Ναύπλιο ενόψει των Ευρωεκλογών.
Παύλος Μαρινάκης

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μαζί με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης μαζί με υποψηφίους ευρωβουλευτές θα επισκεφτεί αύριο στις 10:30 το πρωί, το Άργος και το αντλιοστάσιο Κουτσοποδίου.

Στις 11:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνων Γιάννη Μαλτέζο στο Δημαρχείο, ενώ έπειτα θα κάνουν βόλτα στην πόλη του Άργους.

Στη συνέχεια, στις 13:00, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα επισκεφθεί την Μητρόπολη Αργολίδας στο Ναύπλιο, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό και στη συνέχεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαντζούνη.

Ακόμα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου ο Παύλος Μαρινάκης θα επισκεφθεί το τελωνείο και τον Άγιο Νικόλαο στο Ναύπλιο, έργα του ΥΠΠΟΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Μαρινάκης θα κλείσει την περιοδεία του δίνοντας συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Αμαλία στις 17:15.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis