home design 800x400

Σε υπαίθριο γήπεδο μετατράπηκε το Άργος για το 3×3 Street Basketball 2024

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων

Όλοι μια μεγάλη παρέα, μεγάλοι και μικροί, σε ένα συναρπαστικό διήμερο σε μια μπασκετική – αθλητική γιορτή του Άργος στο 3×3 Street Basketball 2024 που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συμμετείχαν περισσότερες από 50 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και την περιοχή. Η πλατεία του Αγίου Πέτρου μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν αθλητές απ’ όλες της ηλικίες.

Εχθές βράδυ, ολοκληρώθηκαν τα σετ των αγώνων με τις βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες σε μια αθλητική δράση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Δαμάλας, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Α/Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Λιόλιος, ο Αντιπρόεδρος της Β/Βθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Παπανδριανός – Κεραμίδας και οι Πέτρος Κόρος και Κωνσταντίνος Ρέππας μέλη της ΕΣΚΑΚ.

ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Τέλος, ο δήμος Άργους – Μυκηνών νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για την συνδρομή στο τουρνουά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ελληνική Αστυνομία, τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Άργους, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση καθώς και τους συμμετέχοντες.

ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Mixed U12

1η Θέση: ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ 2η Θέση: ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 3η Θέση: Small Shooters

Men U14

1η Θέση: Destroyed Pistons 2η Θέση: Aristeas 3η Θέση: THE BLUE ARMY

Men U16

1η Θέση: Αριστέας Άργους 2η Θέση: Nafplio hoops 3η Θέση: Splashers

Men U18

1η Θέση: RANGERS 2η Θέση: Rest In Peace 3η Θέση: κικοζ

Men +18

1η Θέση: Hookan 24 2η Θέση: Liaros 3η Θέση: Atlanta Hawks.

Σχόλια

Exit mobile version