home design 800x400
home design 1170Χ320

Πρόσληψη υπαλλήλου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από το προεδρείο του ΙΣΑ
Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 22/04/24 επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση, 5ωρης απασχόλησης επί πενθήμερο (θα προηγηθεί δοκιμαστική περίοδος τριών μηνών).

Θα εκτιμηθούν τα ακόλουθα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση
  • Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Πιστοποιημένη γνώση προγραμμάτων Η/Υ(MS Office-Διαδίκτυο)
  • Προσόντα επιπλέον των ανωτέρω θα ληφθούν υπόψη στην αξιολόγηση των υποψηφίων
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από το προεδρείο του ΙΣΑ. Η αρμόδια επιτροπή μπορεί να καλέσει τους ενδιαφερόμενους σε προσωπική συνέντευξη, εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

Αιτήσεις με βιογραφικά θα γίνονται δεκτές από 15 Μαΐου 2024 μέχρι και 31 Μαΐου 2024 αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση jobisarg@gmail.com

Μαζί με την αίτηση να υποβάλλονται συνημμένα:  

  • σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • αντίγραφα τίτλων σπουδών
  • πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά να ακολουθούνται από επίσημη μετάφραση του υπουργείου Εξωτερικών ή από δικηγόρο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία)
  • στοιχεία που αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία

Με την υποβολή του βιογραφικού ο/η αιτών/ούσα παρέχει τη συγκατάθεσή του/της για την επεξεργασία των προσωπικών του/της δεδομένων, για το σκοπό της πλήρωσης της θέσης που αφορά η πρόσκληση. Η επεξεργασία των προσωπικών του/της δεδομένων είναι απαραίτητη για να αξιολογηθεί η καταλληλότητα του/της για την πλήρωση της αντίστοιχης θέσης. Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν για ένα έτος μετά την πλήρωση της θέσης για αποδεικτικούς σκοπούς καθώς και για την καταλληλότητα του/της κατά τη διάρκεια περαιτέρω διαδικασιών της θέσεως που αφορά την πρόσκληση. Αν αργότερα, ο αιτών/ούσα επιθυμεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του/της μπορεί οποτεδήποτε να μας αποστείλει εγγράφως το αίτημα του/της. Εάν ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του/της, θα διαγράψουμε τα προσωπικά του/της δεδομένα και δεν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιεί ο κάθε αιτών/ούσα στο βιογραφικό του/της σημείωμα και τα λοιπά στοιχεία που μας γνωστοποιεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλήρωσης της θέσεως (ιδιαίτερα τα στοιχεία επικοινωνίας, την εκπαίδευση, τα προσόντα και το ιστορικό απασχόλησης) τα αποδεικτικά καταλληλότητας για την εργασία και τα προσωπικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο κοινό. Εάν επικοινωνήσουμε με τον προηγούμενο ή τρέχοντα εργοδότη και τους συναδέλφους του/της, επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται εκείνοι μαζί μας. Ο αιτών/ούσα θα ενημερωθεί εκ των προτέρων εάν επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε ιστορικό έλεγχο. Ενημερώνουμε ότι θα ζητηθεί η προσκόμιση ποινικού μητρώου.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα του ΙΣΑ.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis