home design 800x400
home design 1170Χ320

Χαλί εκατομμυρίων για πολυτελείς κατοικίες στην Αργολίδα

Η Ερμιονίδα αναδεικνύεται ως μία από τις πρώτες επιλογές των επενδυτών στην αγορά των πολυτελών ακινήτων με τιμές έως και 2 εκατ. ευρώ
villa

Η ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, με την Αργολίδα, και συγκεκριμένα την Ερμιονίδα, να αναδεικνύεται ως μία από τις περιοχές με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Premier Realty Greece δίνει το στίγμα της αγοράς ακινήτων, επισημαίνοντας πώς η ζήτηση προέρχεται τόσο από ξένους επενδυτές όσο και από Έλληνες, ομογενείς και μη.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Premier Realty Greece, κ. Κορίνα Σαΐα, το Πόρτο Χέλι, αναδεικνύεται ως μία από τις πρώτες επιλογές των επενδυτών. Αυτό οφείλεται στην προσφορά πολυτελών κατοικιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές, με τιμές που αναμένεται να φτάσουν έως και τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ακίνητα που απευθύνονται σε αυτό το αγοραστικό κοινό είναι κυρίως νεόδμητα, με επιφάνειες περίπου 150 τ.μ. και προσφέρουν εξαιρετικό επίπεδο διαβίωσης και παροχές όπως ιδιωτικότητα, πισίνα και συστήματα ασφαλείας.

Μια από τις κύριες αιτίες που πυροδοτεί τη ζήτηση είναι η επιθυμία των ξένων επενδυτών να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί σε άλλες αγορές. Επιπλέον, οι υψηλές αποδόσεις των ελληνικών ακινήτων είναι ένας σημαντικός παράγοντας που προσελκύει επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis