home design 800x400

Στην Τρίπολη ο Βορίδης – Γιατί είναι κρίσιμες αυτές οι ευρωεκλογές

«Ο πολιτικός κίνδυνος είναι να θελήσουν οι πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα για διάφορους λόγους», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας.

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου, ομιλία σε στελέχη της ΝΔ από την Πελοπόννησο, με την παρουσία και υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος.

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, στην Τρίπολη, είναι ουσιαστικά η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Παρόντες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Βασίλης Κοντοζαμάνης, Βίκυ Φλέσσα, Δημήτρης Τσιόδρας, Πύρος Δήμας, Νιόβη Παναγιώτα Χριστοπούλου και Νόνη Δούνια. Το παρών έδωσε και ο γιος του επίσης υποψήφιου Φρέντυ Μπελέρη, Πέτρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι της Πελοποννήσου (από την Αργολίδα ήταν ο Γιάννης Μαλτέζος και ο Γιάννης Γεωργόπουλος), βουλευτές (από την Αργολίδα ήταν ο Γιάννης Ανδριανός), ο ΓΓ του ΥΠΠΟ Γιώργος Διδασκάλου κ.α.

Η σημασιά των ευρωεκλογών και ο πολιτικός κίνδυνος

Ο Μάκης Βορίδης επεσήμανε πως αυτές οι Ευρωεκλογές έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που τις καθιστούν πολιτικό γεγονός. «Ο πολιτικός κίνδυνος είναι να θελήσουν οι πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα για διάφορους λόγους», σημείωσε.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε τη σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και έκανε αναφορά σε πολιτικές που υιοθετεί η ΝΔ για την άμυνα της Ευρώπης, το Μεταναστευτικό, την κοινή αγροτική πολιτική που διασφαλίζει το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών κ.α.

«Ο ελληνικός λαός στηρίζει την κυβέρνηση, στηρίζει τον πρωθυπουργό. Είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές και θέλουμε νίκη της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photos: anagnostis

Σχόλια

Exit mobile version