home design 800x400
Παρεΐστικο, πολύχρωμο στέκι με μοναδικές γεύσεις

Το ωραίο με το ΚΟΙΛΟΝ στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, είναι ότι μπορείς να βρεις τη γεύση που θέλεις σε ένα περιβάλλον που βάζει λίγο χρώμα στη ζωή σου.

Η αγάπη για το φαγητό και τους ανθρώπους, οδήγησε την οικογένεια Παπαγεωργίου να δημιουργήσει έναν πολυχώρο για τον καθένα που θέλει να μοιραστεί, αυτές τις απολαύσεις. Έχοντας ανοίξει τις πόρτες του ΚΟΙΛΟΝ Caffe & Restaurant από το 2009, δημιουργούν με μεράκι μοναδικά πιάτα για υπέροχους ανθρώπους, επηρεασμένα από τη σύγχρονη μοντέρνα και μεσογειακή κουζίνα, προσαρμοσμένα στην ελληνική κουλτούρα, μέλη της οικογένειας Παγίδα, από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας, κατέληξαν να εγκατασταθούν στην Αρχαία Επίδαυρο λίγο πριν το μισό του 19ου αιώνα. Εδώ, στο γραφικό λιμανάκι του χωριού, κτίστηκε το σημερινό οίκημα όπου στεγάζεται το κατάστημά τους.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα το ισόγειο χρησιμοποιείται σαν αποθήκη – ταβέρνα από την οικογένεια Παγίδα και στη συνέχεια από άλλους άξιους επιχειρηματίες τις περιοχής, μέχρι να φτάσουμε το Μάιο του 2009, όπου απόγονοι της ίδιας οικογένειας και σημερινοί ιδιοκτήτες, αναπαλαίωσαν το ήδη υπάρχον κτίσμα στη σημερινή του μορφή και από τότε λειτουργεί σαν καφέ – εστιατόριο με την ονομασία «ΚΟΙΛΟΝ».

ΚΟΙΛΟΝ σημαίνει ο χώρος του θεάτρου, στον οποίο κάθονται οι θεατές και το όνομα οι ιδιοκτήτες το εμπνευστήκαν στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα τόπο συνάντησης της αρχαίας εποχής με το σήμερα, του παλιού με το νέο.

Το ΚΟΙΛΟΝ στην Αρχαία Επίδαυρο είναι παρεΐστικο, χαρούμενο, φρέσκο και σερβίρει πολύ προσεγμένο καφέ και νόστιμα πιάτα για όλη την ημέρα.

Ο καφές που θα απολαύσεις είναι ένα προσεγμένο χαρμάνι, με ξεχωριστό γευστικό προφίλ που εύκολα γίνεται αγαπημένο σου. Η απόλαυση ξεκινά από το πρωί με ένα από τα καλύτερα brunch στην περιοχή, περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές προτάσεις, αλλά και vegan ή healthy εκδοχές πρωινού. Αφράτα pancakes, λαχταριστά σάντουιτς, πιάτα με βάση το αυγό και άλλες ακόμη νοστιμιές συνοδεύουν το premium blend καφέ του ΚΟΙΛΟΝ ή ένα πρωινό κοκτέιλ.

Αν είσαι σε πιο μεσημεριανό mood, μπορείς να απολαύσεις κάποιο από τα street πιάτα – από pizza μέχρι hot dog ή το chicken burger – που θα απογειώσεις κρατώντας ένα από τα απεριτίφ ή τα κοκτέιλ του μενού. Το ωραίο με το ΚΟΙΛΟΝ στην Αρχαία Επίδαυρο είναι ότι μπορείς να βρεις τη γεύση που θέλεις σε ένα περιβάλλον που βάζει χρώμα στη ζωή σου.

Ο κατάλογος φαγητού εκπλήσσει κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, αφού η βραδινή βόλτα σε αυτήν τη γωνιά του είναι μια μοναδική απόλαυση με μυρωδιές της εποχής και μια ατμόσφαιρα που δεν θέλεις να αποχωριστείς μέχρι αργά.

Το «ΚΟΙΛΟΝ» έχει εξελιχθεί σε στέκι στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου και έχει δημιουργήσει μια δική του ταυτότητα που συνδυάζει ρετρό αναφορές, ποπ αισθητική και σύγχρονη κουζίνα σε έναν χώρο που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν είσαι από την περιοχή, αξίζει να φτάσεις μέχρι εκεί και να περάσεις την πόρτα του ΚΟΙΛΟΝ.

ΚΟΙΛΟΝ Caffe & Restaurant στην Αρχαία Επίδαυρο

Λιμάνι Παλαιάς Επιδαύρου, Αργολίδα,

Ανοιχτά καθημερινά: 07:30π.μ. – 02:00π.μ.

t. +30 2753 041 206 | koiloncafe@yahoo.com

https://koilon-restaurant.gr

https://www.facebook.com/KoilonRestaurantEpidavros

Exit mobile version