home design 800x400

Κύπελλο Αργολίδας: Η απονομή στον θριαμβευτή Παναργειακό

Πριν την έναρξη του τελικού έγινε η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε με το πρωτάθλημα στο 3ο ομιλο της Γ εθνικής και με την κατάκτηση του κυπέλλου Αργολίδας ολοκληρώθηκε για τους «Λύκους». Ο Παναργειακός στο τελικό νίκησε εύκολα την Ένωση Ερμιονίδας με σκορ 2-0 με τα γκολ των Ηλιόπουλου και Τσιώλη.

Πριν την έναρξη του σημερινού τελικού το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων κ. Άγγελος Δανιήλ απένειμε το κύπελλο του πρωταθλήματος στον αρχηγό της ομάδας μας Ρέμο Μαρίνη. Το παρόν στη σημερινή απονομή έδωσε και ο προιστάμενος του τμήματος εθνικών διοργανώσεων της ΕΠΟ κ.Αποστολίδης Κωνσταντίνος καθώς και ο Πρόεδρος της Super League 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος. Τον τελικό παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Άργους -Μυκηνων κ. Ιωάννης Μαλτέζος, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος και πλήθος κόσμου.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού ο Προέδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης μαζί με τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο έκαναν την απονομή του τροπαίου στη νικήτρια ομάδα του Παναργειακού.

Photos: fb (Παναργειακός ΑΠΟ 1926)

Σχόλια

Exit mobile version