home design 800x400
home design 1170Χ320

Έτσι θα τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο Ναύπλιο

Η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου και σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση
pagkosmia imera ygeias

Η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου και σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, του Κ.Υ. Ναυπλίου και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων θα παρευρεθεί την Παρασκευή 5/4 στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στο Ναύπλιο, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10πμ έως τη 1μμ.

Στόχος της δράσης αποτελεί η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν την υγεία.Το φετινό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι «Η υγεία μου, το δικαίωμά μου». Το μήνυμα αυτό επιλέχθηκε για να υπερασπιστεί παγκοσμίως το δικαίωμα όλων, να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, καθώς επίσης και την εξάλειψη των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας.

Επιπλέον, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό με γενικές συμβουλές πρόληψης και προαγωγής της υγείας, για όλες τις ηλικίες.

world health day copy jpg

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis