banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Πλατάνι Αργολίδας: Έρχεται η 3η Γιορτή Βουνού Farmakas Mountain Running

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση του Αθλητισμού, η ανάδειξη του Φυσικού Περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του
farmakas mountain running 2022

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 3η Γιορτή Βουνού «Farmakas Mountain Running». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανίου, πιστός στο ραντεβού του, σας προσκαλεί ξανά στο φιλόξενο χωριό, το Πλατάνι Αργολίδας την Κυριακή 2 Ιουνίου για να συμμετέχετε στην εκδήλωση.

Το «Farmakas Mountain Running» θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ και θα περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος στο όρος «Φαρμακά» καθώς και παιδικό αγώνα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση του Αθλητισμού, η ανάδειξη του Φυσικού Περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis