home design 800x400

Ναύπλιο: Πυρ ομαδόν από συμβούλους και πολίτες

Σε δύσκολη θέση ο πρώην Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος

Την αγανάκτηση των πολιτών τόσο για τα δεδομένα της δημαρχίας του, όσο και για την υποτιμητική στάση του στο δημοτικό, εισέπραξε χτες ο πρώην δήμαρχος Δ. Κωστούρος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων. Η ατμόσφαιρα κάποια στιγμή ήταν τόσο τεταμένη, ώστε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, κατέφυγε στο τέχνασμα του «διαλείμματος» στην συνεδρίαση ώστε να εκτονωθεί η ατμόσφαιρα.

Η ηλεκτρισμένη εξ αρχής ατμόσφαιρα, έφτασε σε εκρηκτικό σημείο, όταν ο κ. Κωστούρος κατηγόρησε τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, ότι αυτοί ευθύνονται για την έλλειψη εσόδων που παρατηρείτο τα τελευταία χρόνια. Μετά από αντιδράσεις αναγκάστηκε να αναπλάσει την άποψή του, βγάζοντας τους υπαλλήλους από το κυρίως στόχαστρο.

Την μια φωτιά όμως διαδέχετο η άλλη όπως μετά τα χρέη δεκαετίας στα σχολικά τηλέφωνα, η αναφορά του πρώην δημάρχου Ν. Τίρυνθας και νυν συμβούλου της παράταξης Μάκαρη, ότι κάποιες δημοτικές γεωτρήσεις της περιοχής του, παρ’ ότι δεν λειτουργούν εμφάνιζαν χρεώσεις κατανάλωσης ρεύματος.

Σε κάθε περίπτωση τα δημοτικά συμβούλια πλέον αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι αντιπαραθέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν .

Σχόλια

Exit mobile version