Ορκίστηκε Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός χθες 22/12, λίγες μέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην Τρίπολη, χαρακτηριστική ήταν η στάση του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη, ο οποίος καθ’ όλη την διαδικασία καθόταν σε μια καρέκλα βλοσυρός.
Ο Τατούλης δεν χαιρέτησε επιδεικτικά τον Πτωχό όπως έκαναν όλοι οι άλλοι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
![Ορκωμοσία Πτωχού Τρίπολη (27)](https://www.anagnostis.org/wp-content/uploads/2023/12/Ορκωμοσία-Πτωχού-Τρίπολη-27-1024x576.jpg)
Το ίδιο συνέβη και με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κορινθίας Γιώργο Πετρίτση, ο οποίος έχει εκλεγεί με την παράταξη Τατούλη.
Ο τέως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου που ήταν ο βασικότερος αντίπαλος του Δημήτρη Πτωχού στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου, ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον εκλεκτό της ΝΔ, μην έχοντας εξασφαλίσει ο ίδιος τη στήριξη από κανένα κόμμα.