banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Ανακαλύπτοντας το Κορινθιακό ελαιόλαδο

Σειρά γευσιγνωσιών με θέμα το Κορινθιακό ελαιόλαδο διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας στις 13 και στις 14 Δεκεμβρίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανακαλύπτοντας το Κορινθιακό ελαιόλαδο

Σειρά γευσιγνωσιών με θέμα το Κορινθιακό ελαιόλαδο διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας στις 13 και στις 14 Δεκεμβρίου. Στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των 4 ποικιλιών της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

Κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την γευσιγνωστική ποικιλομορφία των 4 Κορινθιακών ποικιλιών (αρώματα πικρή γεύση, πικάντικη αίσθηση) και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα στην τοπική γαστρονομία.

Τη δράση υποστηρίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας, σε συνεργασία με το εργαστήριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ελαιόλαδο 768x590 1

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis