home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Παναργειακός χαμογέλασε στο Αργολικό ντέρμπι με την Ερμιονίδα

Οι «Λύκοι» επικράτησαν με 1-2 της Ένωσης Ερμιονίδας, στο Κρανίδι σε αγώνα για την 13η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής
Ερμιονίδα Παναργειακός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Παναργειακό στο αργολικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με σκορ 1-2 απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας.

Ένας αγώνας που πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Ο Παναργειακός παρουσιάστηκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δημιουργώντας στο πρώτο ημίχρονο τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Ελευθεριάδη και Τσιράκη.

Το ημίχρονο έληξε 0-0 αλλά με την έναρξη του β ημιχρόνου ο Πρίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-1. Η Ερμιόνη αντέδρασε και ισοφάρισε με κεφαλιά του Ζεκεραι. Ο Παναργειακός πήρε πάλι τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Ελευθεριάδη, Μαρίνη και Τσιώλη. Στο 75ο λεπτό ο Ελευθεριάδης ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Μαρίνης ευστόχησε σημειώνοντας το 1-2.

Στο 78ο διεκόπη το παιχνίδι λόγω αψιμαχίας του Πρίκα με τον Τάσιο που οδήγησε στις αποβολές. Στο ίδιο χρονικό σημείο μπουκάλι από την κερκίδα πέτυχε τον Ροκάι ο οποίος έμεινε στο έδαφος για 5 λεπτά.

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναργειακός αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Τα αποτελέσματα

Αποτελέσματα

Η Βαθμολογία

Βαθμολογία

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis