home design 800x400
home design 1170Χ320

Δ. Πτωχός: «Πιστεύω ότι το βράδυ θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο 241ο Εκλογικό Τμήμα, στο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης
Δημήτρης Πτωχός (4)

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός στο 241ο Εκλογικό Τμήμα, στο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης. Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» απευθύνει κάλεσμα στο εκλογικό σώμα να προσέλθει στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής και να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η δήλωση Πτωχού:

«Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας για όλους μας, για όλη την Ελλάδα, για την Πελοπόννησο, για όλους τους συμπολίτες μας.

Θα ήθελα να καλέσω όλες και όλους να έρθουν σε αυτή τη γιορτή, να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θέλω να καλέσω όλους όσους ήρθαν την προηγούμενη Κυριακή και ακόμα περισσότερους.

Όλους όσους μας ψήφισαν, όλους όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά έχουν και μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά με εμάς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, τους συνεργάτες μου, τους συνυποψήφιούς μου, όλους όσους παίρνουν μέρος.

Πιστεύω ότι το βράδυ θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς».

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis