home design 800x400
home design 1170Χ320

Επίσημη η αδελφοποίηση Ναυπλίου – Piano di Sorento με δημαρχία Μάκαρη

Πρόκειται για ενέργεια υψίστης πολιτιστικής, πολιτισμικής, οικονομικής και τουριστικής σημασίας, η οποία θα ενισχύσει την μεγαλοπρέπεια του Ναυπλίου
Αδελφοποίηση Ναυπλίου με Ιταλική πόλη

Επίσημη θα είναι η αδελφοποίηση Ναυπλίου – Piano di Sorento με δημαρχία Μάκαρη, σύμφωνα με όσα γνωστοποιεί η παράταξη «Νέα Εποχή». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Εργαστήκαμε σκληρά για να είμαστε πλέον στην θέση, επίσημα, να αποδείξουμε ότι τα λόγια μας θα γίνουν έργα άμεσα!

Παρακολουθήστε στο βίντεο παρακάτω τις δηλώσεις διακεκριμένων δημοσιογράφων και καθηγητών να αναλύουν την σπουδαιότητα της αδελφοποίησης Ναυπλίου – Piano di Sorento, μίας ενέργειας η οποία έχει δρομολογηθεί από τον Κωνσταντίνο Μάκαρη!

Πρόκειται για ενέργεια υψίστης πολιτιστικής, πολιτισμικής, οικονομικής και τουριστικής σημασίας, η οποία θα ενισχύσει την μεγαλοπρέπεια του Ναυπλίου μας που τόσο την έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια!

Στη «Νέα Εποχή» δεν περιμένουμε την επομένη των εκλογών για να εργαστούμε αλλά εργαζόμαστε προκαταβολικά για να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειάς μας όλοι οι πολίτες!

Με τέτοιες πρωτοβουλίες το Ναύπλιο και οι δημότες του είναι οι “μεγάλοι” κερδισμένοι! Ραντεβού την Κυριακή στην κάλπη!».

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis