home design 800x400

Π. Λέντζος για θανάτωση σκύλων: Τις απαντήσεις θα δώσουν τα δικαστήρια και όχι οι συκοφάντες λασπολόγοι

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ο αντιδήμαρχος κατηγορείται ότι θανάτωσε δύο ζώα τον Φεβρουάριο του 2021

Πριν λίγες μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου εξέδωσε βούλευμα, σύμφωνα με το οποίο δημοτικός σύμβουλος που είναι παράλληλα αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων παραπέμπεται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο αντιδήμαρχος κατηγορείται ότι θανάτωσε δύο ζώα τον Φεβρουάριο του 2021. Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Λέντζος, η δικαιοσύνη έχει επιληφθεί την εν λόγω υπόθεση και «τις απαντήσεις θα δώσουν τα δικαστήρια και όχι οι συκοφάντες λασπολόγοι».

Ο αντιδήμαρχος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη καταγγελία σε βάρος του είναι ψευδής. Ωστόσο, στο βούλευμα αναφέρεται πως «ο κατηγορούμενος δεν εξέθεσε εξ αρχής τη δική του εκδοχή ήδη κατά την προκαταρκτική εξέταση, αλλά αντιθέτως επέλεξε να κάνει χρήση δικαιώματος σιωπής και μόνο όταν ασκήθηκε σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη εξέθεσε τους ισχυρισμούς του, πρότεινε μάρτυρες και αναφέρθηκε σε σκευωρία σε βάρος του εξαιτίας προσωπικών αντιπαραθέσεων. Εξ αυτών των γεγονότων η εκδοχή του κατηγορούμενου για το συμβάν δεν κρίνεται πειστική».

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία σε βάρος του κατηγορούμενου για παράβαση καθήκοντος και θα δικαστεί μόνο για τη θανάτωση των δύο ζώων.

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Παναγιώτη Λέντζου αναφέρει:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί παραπομπής μου σε δίκη για την (δήθεν) υπ´ εμού θανάτωση σκύλων έχω να δηλώσω ότι η δικαιοσύνη η οποία έχει επιληφθεί της εν λόγω υπόθεσης και την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα θα απαντήσει στην εναντίον μου σκευωρία και στον κατασκευαστή της, τον οποίο έχω μηνύσει από την πρώτη στιγμή.

Είναι κι αυτό ένα ακόμα εγχείρημα δηλητηρίασης της προεκλογικής περιόδου που αποσκοπεί να αποδομήσει τα πρόσωπα αφού δεν μπορεί να αποδομήσει τα έργα μας. Διαλέγουμε τον δρόμο της σοβαρότητας που αξίζουν οι δημότες του Ναυπλίου, παραμένοντας σταθεροί στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Η υπόληψη και τιμή κανενός δεν μπορεί να σέρνεται στον τύπο με συκοφαντίες και κατασκευασμένες κατηγορίες, τις απαντήσεις θα δώσουν τα δικαστήρια και όχι οι συκοφάντες λασπολόγοι.

Έχω την πεποίθηση ότι κάθε ευσυνείδητος πολίτης μπορεί και να διακρίνει την κακοήθεια της πολιτικάντικης αυτής πρακτικής και να αρνηθεί την παραπληροφόρηση».

Σχόλια

Exit mobile version