home design 800x400
home design 1170Χ320

Επίδαυρος: Άρωμα Θεσσαλονίκης με το δίδυμο Αδριανού και Ελένης Νόνη στο κλείσιμο του Αγροτουρισμού

Bossa nova και swing από τους Ναυπλιώτες μουσικούς δίπλα στη θάλασσα
Αδριανός Νόνης στην Επίδαυρο (2)

Με τους Ναυπλιώτες Αδριανό και Ελένη Νόνη, ολοκληρώθηκε στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου η 26η έκθεση Αγροτουρισμού. Ο Νόνης με το πενταμελές σχήμα του παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα στους ρυθμούς της Bossa nova και swing με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το τραγούδι «ο Τοίχος» με το οποίο ο Αδριανός Νόνης συμμετείχε το 2008 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ήταν ένα ιδιαίτερο live δίπλα στη θάλασσα της Επιδαύρου, με τον κόσμο να διασκεδάζει και τους μουσικούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

O Αδριανός Νόνης

O Αδριανός Νόνης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο, όπου έφτιαξε το πρώτο του τοπικό συγκρότημα και στην πορεία αρκετά σχήματα σε ροκ, μπλουζ, φανκ και τζαζ ύφος. Μετά το λύκειο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και γράφτηκε στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών για κλασσικές σπουδές μουσικής. Ταυτόχρονα δούλευε ως κιθαρίστας-τραγουδιστής σε μπαράκια της Αθήνας. Το 1998 δημιουργούνται οι ΑΝΙΜΑ όπου έπαιζε κιθάρα και έγραφε μουσική. Το 2000 παίρνει πτυχίο στο ειδικό αρμονίας. Το 2007 συμμετέχει στο Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «κοίτα με» που ερμηνεύει η Λίζα Ανδρέου. Το 2008 παρουσιάζει στο booze coperativa το τραγούδι του «να σε ζητάω», από τα σεμινάρια στιχουργικής του Θράσου Καμινάκη και της Δημητρας Γαλανη για το Μικρο Πολυτεχνειο.Το 2008 συμμετεχει στο Φεστιβαλ τραγουδιου Θεσσαλονικης[ΆΓ1]  με το τραγουδι «ο Τοιχος».Το 2009 παρουσιαζει τις «εξομολογησεις μιας μάσκας» σε συνεργασία με τον Θράσο Καμινακη.Τον Ιούνιο του 2009 συμμετέχει στο «tell me a new song 2» με το μικρό πολυτεχνειο στο Αlmaz..Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου εμφανίζεται με το Μικρο πολυτεχνείο στην Αστυπάλαια για τις «Νύχτες ανοικτού Αιγαίου» και τον Σεπτεμβρη με τον Πανο Γουργιωτη και τους backup στην Τεχνοπολη για το «Gone youth festival».Τον Ιουνιο του 2010 επιμελειται την μουσικη στο Θεατρικο εργο «Βlitz»του Θρασου Καμινακη σε σκηνοθεσια Δημητρη Κανελου στο «Θεατρο κατω απ’τη γεφυρα» και συμμετεχει στο «Tell me a new song 3» στην Αυλαια.Τέλη 2010 κυκλοφορει ο δισκος του με τίτλο «χαμογελάω» .To 2013 κυκλοφορει τα τραγούδια «Χαρταετος» και «το γεράνι» σε ερμηνειες της Λιζετας Καλημερη και συμμετεχει στον δίσκο «όνειρα σφραγίζω» της Ευας Λουκάτου ερμηνευοντας το

τραγούδι «όλα δικά σου».To 2014 κυκλοφορεί το τραγούδι «Σαν το φτερό» που ερμηνευει η Ελένη Νόνη και συμμετεχει στο δίσκο του Απόστολου Καλτσά «Μικρόγειος».Την ιδια χρονια συνεργαζεται με τον Γιώργο Ανδρέου ,τον Δημητρη Κανέλλο και το Μικρό Πολυτεχνειο στην παρασταση «Καυγαδίζοντας με τον Goldoni» στο Γυάλινο Μουσικο Θέατρο.Το 2015 συμμετέχει στο cd album ”κρυμμένα θαύματα” του Βασίλη Σαλταγιάνη ερμηνεύοντας μαζι του το ”οι ώρες που περνούν”. To 2016 συμμετεχει με το τραγούδι «φωτα πορείας» στο cd αλμπουμ «11 στιχοπλοκοι» (μια παραγωγη της Διευθυνσης Πολιτισμου του Δημου Χαλανδρίου) το 2017 κυκλοφορει το τραγούδι του «Έλα », το 2018 τις ”Σπιθες” και το 2019 «Το φίλτρο» ,απο τις μουσικες παραγωγες «Μικρός Ήρως» .Το καλοκαιρι του 2019 συμμετεχει ως ερμηνευτης στην μουσικοθεατρική παράσταση- αφιερωμα στον Μανο Ελευθεριου «Χρονια σαν τριανταφυλλα» σε επιμελεια της Λινας Νικολακοπουλου ,στο Αρχαιο Θεατρο Αργους και κυκλοφορεί το single «Μία Pωγμή».Τον Απρίλη του 2020 κυκλοφορεί ξανά με τον Μικρό ¨Ήρωα το τραγούδι του «Τουλούζ» και τον Οκτώβρη το single «Αδιέξοδο».

Η Ελένη Νόνη

Η Ελένη Νόνη σπούδασε κλασσικό τραγούδι και πιάνο στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών. Το 2006 κέρδισε το πρώτο βραβείο ερμηνείας στον πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού Τσιτσάνια. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες στην Αθήνα και την επαρχία.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis