home design 800x400

Μητσοτάκης για Νίκα – Πατούλη: Ευχαριστώ όσους δεν στηρίξαμε, το αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια

Κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός, δίχως να τους κατονομάσει αναφέρθηκε στην περίπτωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου και αυτού της Αττικής

Σαφή μηνύματα προς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία όντες περιφερειάρχες δεν στηρίχθηκαν για να διεκδικήσουν μία δεύτερη θητεία, όπως οι Γιώργος Πατούλης και Παναγιώτης Νίκας, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα κατά την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, δίχως να τους κατονομάσει αναφέρθηκε στην περίπτωση του περιφερειάρχη Αττικής και αυτού της Πελοποννήσου. Όπως είπε «θέλω να ευχαριστήσω όσους περιφερειάρχες δεν στηρίξαμε» συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εξαίρει τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι αντιμετώπισαν την επιλογή του κόμματος.

Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Νίκας δεν επελέγη για να διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία, αλλά στην θέση του το κυβερνών κόμμα στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό.

Επίσης ο κ. Πατούλης μετά και την δημοσιοποίηση του ζεϊμπέκικου που χόρεψε στο Ζάππειο, δεν στηρίχθηκε από τη ΝΔ η οποία επέλεξε τον Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να τον ρίξει στη μάχη για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Μάλιστα σήμερα ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει ως ανεξάρτητος νέα θητεία αλλά θα σεβαστεί την επιλογή του κόμματος.

Σχόλια

Exit mobile version