home design 800x400

Μπικάκης για Τσίπρα: Δεν φταίει για όλα ένας Πρόεδρος – Τοπικές οργανώσεις τύπου «παιδικής χαράς»

«Στελέχη έκαναν δηλώσεις νομίζοντας ότι βρίσκονται σε καφενείο – Θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου το επόμενο διάστημα»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Νίκος Μπικάκης σχολιάζει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Σέβομαι και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα και ήταν ο βασικός λόγος που το φθινόπωρο του 2019, έγινα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε ένα κόμμα από το 3% και το οδήγησε μέχρι το 36%.

Κυβέρνησε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις αλλά κάνοντας και πολλά λάθη. Σίγουρα για τον Σύριζα ΠΣ είναι ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος και για την Αριστερά είναι ένας πραγματικός Ηγέτης.

Μετά τις εκλογές του 2019 και μετά το Συνέδριο θα έπρεπε να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές δεν ήρθανε και συγχρόνως οι νέες εγγραφές μελών δεν φάνηκαν και φυσικά δεν έκαναν τη διαφορά.

Όμως έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν φταίει για όλα ένας Πρόεδρος. Στελέχη έκαναν δηλώσεις νομίζοντας ότι βρίσκονται σε καφενείο. Ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να εφαρμόζεται η άμεση διαγραφή. Επίσης αρκετές Τοπικές οργανώσεις είναι τύπου “παιδικής χαράς” με μοναδικό ενδιαφέρον τους τα προσωπικά συμφέροντα τους, προκαλώντας μεγάλη ζημία στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να βρει τον δρόμο του πολύ σύντομα γιατί έχει επιλεγεί από τους πολίτες της Ελλάδας να είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Ένα Δημοκρατικό Κράτος για να λειτουργήσει σωστά εκτός από μια ισχυρή Κυβέρνηση χρειάζεται και μια ισχυρή Αξιωματική Αντιπολίτευση. Εγώ προσωπικά θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου το επόμενο διάστημα».

Σχόλια

Exit mobile version