home design 800x400
home design 1170Χ320

Η καρδιά του Yachting χτυπά στο Ναύπλιο

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Η καρδιά του Yachting χτυπά στο Ναύπλιο
medys 2023 εγκαίνια (4)

Το 8ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 29 Απριλίου με τα καθιερωμένα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου, όπου και φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια η έκθεση. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Γιώργος Διδασκάλου.

Η διοργάνωση MEDYS 2023 που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, με τη συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, έχει καταφέρει να βάλει στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού το yachting.

Η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο

Η πόλη του Ναυπλίου για το διάστημα 29 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου γίνεται η πρωταγωνίστρια του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας το 8ο ΜEDYS τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο. Η καρδιά του Yachting αυτές τις μέρες χτυπά στο Ναύπλιο, σε μία έκθεση με πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής που φέρνει κοντά brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Αναδεικνύοντας την υπεροχή του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, το MEDYS 2023 καταγράφει 95 εγγεγραμμένα σκάφη, yacht brokers από περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου και πολλούς εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης.

Το «παρών» δίνουν κορυφαίες διεθνείς εταιρείες όπως οι Camper & Nicholsons International, CSO Yachts, YCO, IYC, CharterWorld LLP, Yachting Partners International, Northrop & Johnson, Luxury Charter Group, West Nautical κ.ά.

Διαγωνισμός Chef και Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Στο πλαίσιο του ΜEDYS διοργανώνεται και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με κορυφαία τον δημοφιλή διαγωνισμό Chef’s Competition, όπου οι ταλαντούχοι σεφ των σκαφών θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε μια επιτροπή με πολλά αστέρια Michelin! Κριτές φέτος θα είναι οι βραβευμένοι με 2 αστέρια Michelin Γιώργος Παπαζαχαρίας από το ελληνικό Delta Restaurant και Antonio Mellino από το εστιατόριο Quattro Passi της Ιταλίας.

Στην πλατεία Φιλελλήνων εγκαινιάστηκε και η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου Mediterranean Yacht Show. Στόχος της είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες να ενημερωθούν για προϊόντα από τους τοπικούς παραγωγούς της Αργολίδας στους κλάδους των τροφίμων και των ποτών.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis