home design 800x400

Το «Αντώνης Τρίτσης» πληρώνει με 5,2 εκατ. ευρώ τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου για τρία σημαντικά έργα

Τα έργα ξεκινούν άμεσα και τόσο η ΔΕΥΑΕΠ, όσο και η δημοτική αρχή δηλώνουν θα τα παρακολουθούν στενά

Σήμερα 7 Μαρτίου τρεις πολύ σημαντικές συμβάσεις υπεγράφησαν για τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου στα πλαίσια του «Προγράμματος​ Αντώνης Τρίτσης».

Οι εν λόγω συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 5.194.123,33​ €​ αφορούν τα έργα με τίτλο:

1. Δυο συμβάσεις για το έργο «Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Αρχαίας και Νέας Επιδαύρου (συμπεριλαμβανομένων των αντλιοστασίων)», το οποίο εντάχθηκε στις 18-06-2020 στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης,  ως “γέφυρα” από το πρόγραμμα Φιλόδημος όπου είχε ενταχθεί και το 2019.

2. «Απομακρυσμένος έλεγχος διαρροών εσωτερικών & εξωτερικών δικτύων ύδρευσης δήμου Επιδαύρου», το οποίο εντάχθηκε στις 27 -11- 2020.

Παρόντες στα γραφεία της ΔΕΥΑΕΠ εκτός του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη και του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. Γιώργου Παύλου ήταν και οι κ. Βασίλειος Κουτσιώρης, Νεόφυτος Νικολαΐδης​ και Νικόλαος Καραπάνος από το δίκτυο πόλεων Δ.Ε.Π.ΑΝ. το οποίο είναι η επιβλέπουσα αρχή των έργων.

Την εταιρεία ​«ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ι.Κ.Ε​ για την αναβάθμιση των βιολογικών καθαρισμών Αρχαίας και Νέας Επιδαύρου εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Υφαντής και την εταιρεία ​«SYCHEM A.E» ο Αναστάσιος Γεωργόπουλος.

Την εταιρεία​ «Θ – Φ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»​ για τον απομακρυσμένο έλεγχο των δικτύων ύδρευσης εκπροσώπησε ο Αθανάσιος Βαχαρίδης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Επιδαύρου:

«Για την ουσία των έργων, κατανοούμε όλοι και κυρίως η σημερινή δημοτική αρχή τη σημασία τους. Για το λόγο αυτό, δεν άλλαξε ο σχεδιασμός της προτεραιοποίησης που μας έδινε τη δυνατότητα το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και διεκδικήσαμε σθεναρά τις συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις.

Τα έργα ξεκινούν άμεσα και τόσο η ΔΕΥΑΕΠ, όσο και η δημοτική αρχή θα τα παρακολουθούν στενά προκειμένου σύντομα και με ποιότητα να παραδοθούν προς χρήση».

Σχόλια

Exit mobile version