home design 800x400

Κορινθία: Πώς 83χρονος κατάφερε να κάνει τους ληστές που τον κρατούσαν όμηρο να τραπούν σε φυγή

Οι κουκουλοφόροι τον ξυλοκόπησαν και τον κράτησαν όμηρο στο χρωματοπωλείο του γιου του

Τον τρόμο έζησε ένας 83χρονος στο Βραχάτι Κορινθίας που είδε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (26/2) τρεις ληστές να σπάνε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού του, να εισβάλλουν μέσα σε αυτό και να τον απειλούν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν για να τους δώσει όσα χρήματα είχε.

Ο ηλικιωμένος τους παρακαλούσε να μην του κάνουν κακό, οι ληστές, όμως, που φορούσαν κουκούλες, τον ξυλοκόπησαν μέχρι να τους πει πού είχε 4.000 ευρώ, τα οποία και άρπαξαν.

Δεν αρκέστηκαν, όμως, οι ληστές σε αυτό το ποσό, καθώς τον κράτησαν όμηρο και τον οδήγησαν στο ισόγειο του σπιτιού όπου βρίσκεται το κατάστημα που ανήκει στο γιο του.

Εκεί διατήρησε την ψυχραιμία του ο ηλικιωμένος και κατάφερε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό, με αποτέλεσμα οι δράστες να τρομάξουν, να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή τρέχοντας, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το θύμα δήλωσε πως δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Σχόλια

Exit mobile version