Νέα Κίος: Σήμερα ο ποδοσφαιρικός αγώνας Πανιώνιος-Αργοναύτης

Για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή
Τουρνουά Νέα Κίος

Σήμερα 24/10/22 στις 4 µ.µ. στο γήπεδο της Νέας Κίου (παλαιό Γήπεδο), διοργανώνεται Ποδοσφαιρική Συνάντηση Μνήμης, µε ποδοσφαιρικούς αγώνες µεταξύ των οµάδων Παλαιµάχων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Την διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει η Επιτροπή Μνήµης Νέας Κίου του ∆ήµου Άργους Μυκηνών σε συνεργασία µε τον «Α.Ο.ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Νέας Κίου», ενώ θα προηγηθεί αγώνας των Ακαδηµιών του Αργοναύτη, όπου θα παρουσιασθούν οι επετειακές στολές των οµάδων, προσφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντίστοιχες στολές έχουν προσφερθεί και στην οµάδα του Αργοναύτη από την ΚΕ∆ΑΜ.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής συνάντησης, θα ακολουθήσει, στις 7 µ.µ. , στο Πνευµατικό Κέντρο Νέας Κίου, η παρουσίαση του βιβλίου «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ 1922-1940», από τον ίδιο τον συγγραφέα κ. Ανδρέα Μπαλτά, ∆ρ Πολιτικών Επιστήµων και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήµιο.

Σχόλια

dei 03 2025 myhome gascontrol 300x250
banner ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ 300x250
newsletter banner anagnostis