banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Σπάρτη: 3η Ημερίδα Ολιστικής και Συμμετοχικής Βιώσιμης Ανάπτυξης Ταϋγέτου

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η υποβολή παρουσιάσεων
Σπάρτη (13)

Μετά από ημερίδες του «Προγράμματος Ολιστικής και Συμμετοχικής Βιώσιμης Ανάπτυξης Ταϋγέτου» που πραγματοποιήθηκαν σε Καλαμάτα και Στούπα, σειρά έχει η 3η Ημερίδα που θα φιλοξενηθεί στη Σπάρτη. Οι εργασίες της θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο της πόλης στις 21 και 22 Οκτωβρίου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με παρουσιάσεις μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Η μέγιστη διάρκεια των παρουσιάσεων ορίζεται στα 15 λεπτά. Η μορφή της παρουσίασης πρέπει να είναι σε powerpoint με ενσωματωμένο ήχο (σχολιασμό ανά διαφάνεια).

Η αποστολή της παρουσίασης μπορεί να γίνει μέσω WeTranfer στο email: [email protected]

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που με επίκεντρό του τον Ταΰγετο επιχειρεί να τον προσεγγίσει ολιστικά μέσω συμμετοχικών διαδικασιών, με τη συμμετοχή των Δήμων Καλαμάτας, Σπάρτης, Ανατολικής και Δυτικής Μάνης. Ασχολείται με τη διάσωση, προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού τοπίου της περιοχής, ενώ δίνει έμφαση και στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, με σεβασμό στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του τόπου.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis