home design 800x400
home design 1170Χ320

“50 Χρόνια Τηλεόραση”: Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μαντά στο Άργος

Με την παρουσία του συγγραφέως και αξιόλογων ομιλητών
Μαντάς Κώστας

Η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μαντά, 50 Χρόνια Τηλεόραση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 19:00. Στο βιβλίο του ο Αργείος συγγραφέας μοιράζεται ιστορίες και αναμνήσεις από την μακροχρόνια παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “αυτενεργώ” στον Νότιο Περιφερειακό Άργους με την παρουσία του συγγραφέως και σημαντικών ομιλητών από τον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι εκδόσεις “Κούρος”, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια “αυτενεργώ” και ο Αθλητικός Όμιλος “Φείδων Άργους”.

Την εκδήλωση προλογίζει η Σταυρούλα Βενιέρη, συγγραφέας, αρθρογράφος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας εκδόσεων “Κούρος”, από όπου και κυκλοφορεί το βιβλίο. Ομιλητές είναι οι Κωνσταντίνος Μαργαρίτης (δημοσιογράφος, συγγραφέας), Γιάννης Αποστολόπουλος (καθηγητής φυσικής αγωγής), Κατερίνα Καράμπελα (συνεργάτης lifespeed.gr), Δρ. Χρήστος Μαντάς και Μίνα Κώγου-Μαυροειδή (δημοσιογράφος, ενεργός πολίτης). Τον συντονισμό της εκδήλωσης αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis