banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Φλόκα

Απο παρακείμενο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων ξεκίνησε η πυρκαγιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2.30 της Δευτέρας 18 Ιουλίου στην περιοχή Φλόκα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και εξαπλώθηκε σε γειτονική δασική έκταση.

Η φωτιά ξεκίνησε από το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) της περιοχής και δεν άργησε να πάρει διαστάσεις.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα, 52 πυροσβέστες και 2 πεζοπόρα τμήματα ενώ το έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Φλόκα ευτυχώς δεν επειλεί κατοικημένες περιοχές. Πάντως σύμφωνα και με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς ολόκληρη η Αχαΐα βρίσκεται στα “κίτρινα” , κατηγορία κίνδύνου 3-υψηλή.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis