home design 800x400

Ναύπλιο: Στην εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία η Μαρία Συρεγγέλα

Στο Βουλευτικό η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της από τον πρωθυπουργό

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στη  Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει στο Ναύπλιο η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική και Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ενδοοικογενειακή βία, έμφυλη βία, γυναικοκτονίες», που διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Βουλευτικό

Το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα της εκδήλωσης, καθώς η μαύρη λίστα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο δεν έχει τέλος, είναι εκείνο που παρακίνησε την υφυπουργό να επισκεφθεί το Ναύπλιο και να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση στο Βουλευτικό.

Φωτό: Αρχείο

Η έμφυλη βία βρίσκεται στο προσκήνιο συζητήσεων και εκδηλώσεων το  τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το κυριολεκτικά ανατριχιαστικό 2021 με τις 17 γυναικοκτονίες στη χώρα μας, και έτσι στο Ναύπλιο θα βρεθούν και θα μιλήσουν η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας φύλων, Καλυψώ Γουλά, η πρώην Ευρωβουλευτής, Δρ. Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ, Άννα Καραμάνου, η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων, τέως Αντιεισαγγελέας Εφετών, Ειρήνη Πανταζή και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, Ευάγγελος Πιπέρης.

Φωτό: pixabay/Alexas_Fotos

Τη συζήτηση θα συντονίσει η φιλόλογος Θεοδοσία Πενταρβάνη ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος.

Η Μαρία Συρεγγέλα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, στα πλαίσια και των συχνών πλέον εμφανίσεων ανά τη χώρα όλων των βουλευτών και των πολιτευτών των κομμάτων, εν όψει του μάλλον θερμού φθινοπώρου που έρχεται.  

Σχόλια

Exit mobile version